Σακόρ και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σακόρ και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Βαγιεμπάχ Σακόρ στον ΟΦΗ.

Με την άφιξη του Νορβηγού μέσου (έχει καταγωγή από τη Λιβερία) στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε το διαδικαστικό κομμάτι της απόκτησης του.

Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε για 2.5 χρόνια, η Γκέτεμποργκ στο πλαίσιο της μεταγραφής κράτησε 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσης, μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν πάνε στη Γιουβέντους, που επίσης είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, όταν ο παίκτης μετακινήθηκε από τη «Βέκια Σινιόρα» στην σουηδική ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών για τον Σακόρ: Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγιεμπάχ Σακόρ, με μεταγραφή από την Goteborg, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Νορβηγός μέσος, με καταγωγή από τη Λιβερία, γεννημένος στις 14 Απριλίου 1996, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Έχει χριστεί 18 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στις κατηγορίες U21, U19 και U17, έχοντας πετύχει τρία γκολ.

Ο Βαγιεμπάχ Σακόρ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με τη φανέλα της βελγικής Westerlo. Το επόμενο εξάμηνο δόθηκε εκ νέου δανεικός στη νορβηγική Valerenga, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 ως το φινάλε της σεζόν έπαιξε στην ολλανδική Willem. Τον Ιούλιο του 2017 πήγε στη σουηδική Goteborg, με τα χρώματα της οποίας αγωνιζόταν μέχρι και πριν λίγο καιρό, ενώ στην τελευταία χρονικά σεζόν της καριέρας του στο πρωτάθλημα Νορβηγίας έπαιξε σε 23 αγώνες και σκόραρε τρεις φορές.

Ο 22χρονος μέσος, με ύψος 1.85, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Βαγιεμπάχ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News