Πήρε το βαθμό η Μικτή Ηρακλείου (3-3), με ανατροπή από 0-3 κόντρα στο Λασίθι

Ποδόσφαιρο
Πήρε το βαθμό η Μικτή Ηρακλείου (3-3), με ανατροπή από 0-3 κόντρα στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνας… θρίλερ έγινε στο «Βουζουνεράκειο», όπου η Μικτή Νέων του Ηρακλείου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (3-3), παρότι βρέθηκε να χάνει 3-0 από την αντίστοιχη του Λασιθίου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου είχαν ήδη πετύχει τρία τέρματα. Στο 13’ ο Φωτιάδης άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-0. Στο 30’ ο Τρόκα σημείωσε το γκολ του αγώνα, σκοράροντας με δυνατό σουτ από το κέντρο του γηπέδου για το 3-0.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού «έβγαλε» αντίδραση πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, μειώνοντας σε 3-1 με τον Ανδρουλάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο πίεσε και κέρδισε πέναλτι στο 66’, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας Πυργιωτάκης με δεύτερη κίτρινη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαμαντιώτης, που έφερε το ματς στο 3-2.

Οι παίκτες της Μικτής Νέων πίστεψαν στην ολική ανατροπή και τελικά κατάφεραν να φέρουν το ματς στο 3-3, με σκόρερ τον Βασιλάκη στο 80’.

Το Λασίθι τέλειωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φαϊτάκη στο 88’.

ΝΕΟΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Πυργιωτάκης, Ντίσα, Ψαλιδάκης, Ντούνγκα, Παπαδάκης, Πάγια (66’ Λέσι), Τρόκα (61’ Καλιοντζής), Φαϊτάκης, Φωτιάδης, Γκεγκόλι, Στογιάνι (47’ Ρογδάκης).

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος (36’ Κουτεντάκης), Καρδουλάκης (41’ Κόκκας), Γωνιωτάκης, Παχάκης (41’ Ανδρουλάκης), Τσακόνι, Θεοδωράκης, Βασιλάκης, Αναστασιάδης (58’ Βλαχάβας), Ζηδιανάκης, Λιανέρης (58’ Τσαμαντιώτης).

Το άλλο παιχνίδι και τα σενάρια

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας σε επίπεδο Νέων, τα Χανιά επικράτησαν 1-0 του Ρεθύμνου. Το Ηράκλειο έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16", με νίκη σήμερα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα Κρήτης.

Με ισοπαλία παραμένει στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς, με 9 είναι το Ρεθυμνο στην δεύτερη και στο τρίτο... σκαλοπάτι με 7 τα Χανιά.

Με νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική (13/2) εκτός έδρας με Ρέθυμνο, το Ηράκλειο θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο, όπως ήδη εξασφαλισαν οι Παίδες της ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News