Ένα μήνα εκτός γηπέδων και χρηματικό πρόστιμο η τιμωρία για Παπαδόπουλο

Ποδόσφαιρο
Ένα μήνα εκτός γηπέδων και χρηματικό πρόστιμο η τιμωρία για Παπαδόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε στην εκδίκαση ότι θα πληρώσει ο ίδιος το πρόστιμο που αναλογεί στον ΟΦΗ για την ενέργεια του

Στα… μαλακά έπεσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, με βάσει όσα προέβλεπε ο πειθαρχικός κώδικας, για το επεισόδιο με το Χρήστο Κουτσοσπύρο στο ματς ΟΦΗ-Παναιτωλικός.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα, από τα γήπεδα και τους χώρους των αποδυτηρίων, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 7 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδίκασης ο έμπειρος προπονητής, επισήμανε ότι θα πληρώσει ο ίδιος τις 3 χιλιάδες ευρώ που επιβλήθηκαν ως πρόστιμο στην ΠΑΕ ΟΦΗ για τη δική του συμπεριφορά.

Αναλυτικά η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας: «ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News