Η κακοκαιρία στο Σικάγο καθορίζει την ημέρα άφιξης του Μιχάλη Μπούση

Ποδόσφαιρο
Η κακοκαιρία στο Σικάγο καθορίζει την ημέρα άφιξης του Μιχάλη Μπούση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, καθώς θέλει να είναι παρών για πολλούς λόγους.

Η κακοκαιρία που επικρατεί στο Σικάγο έχει προσωρινά δημιουργήσει ερωτηματικά για την μέρα άφιξης του μεγαλομετόχου των Κρητικών.  

Βάσει προγραμματισμού είναι να βρίσκεται αύριο στο Ηράκλειο, ώστε να δώσει το παρών στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον καιρό.

Βέβαια, το ταξίδι του δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο «μέτωπο», αλλά και την παρουσία του νέου προπονητή Χάιμε Βέρα. Ο Μπούσης θα είναι εδώ και για την επίσημη παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου, που αναμένεται να φιξαριστεί εντός της εβδομάδας.

Επίσης, ο ερχομός του προέδρου των Κρητικών έχει να κάνει και με τους αγώνες κόντρα σε Ατρόμητο και Ξάνθη, αφού στόχος του είναι να βρεθεί δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξει ψυχολογικά.  

Τέλος, σε ότι αφορά τον Χάιμε Βέρα και τους συνεργάτες του, αναμένονται αύριο το μεσημέρι στο Ηράκλειο, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News