Στο Πανελλήνιο σεμινάριο Κριτών- Διαιτητών οι «Gerontis Fighters»

Αθλητισμός
Στο Πανελλήνιο σεμινάριο Κριτών- Διαιτητών οι «Gerontis Fighters»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νέοι διαιτητές-κριτές θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες στο πρωτάθλημα Athens Challenge, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 2-3 Φεβρουαρίου...

Το σεμινάριο Κριτών-Διαιτητών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick-Boxing (Π.Ο.Κ.), που διεξήχθη στην Αθήνα, στις 26-27 Ιανουαρίου, παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των Gerontis Fighters. Η αποστολή, η μοναδική εκπροσώπηση από την Κρήτη, έδωσε το παρόν στην επιμορφωτική διημερίδα, στελεχώνοντας την ομάδα διαιτησίας του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος του Kick-Boxing.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν, ο δάσκαλος και προπονητής των Gerontis Fighters, κ. Γεροντής Ιωάννης, ο κ. Γραφανάκης Ευστάθιος και ο κ. Παπαδάκης Γεώργιος από τον Άγιο Νικόλαο, η κα. Ζαργιανάκη Αιμιλία από την Αγία Βαρβάρα, ο κ. Αρβανιτάκης Ευστράτιος, ο κ. Καπετάνιος Ιωάννης, η κα. Λουμπάκη Στυλιανή, ο κ. Μανιωδάκης Μιχαήλ και ο κ. Τσαπαρίδης Πρόδρομος από το Ηράκλειο.

Παρόντες στο σεμινάριο ήταν ο πρόεδρος της Π.Ο.Κ. κ. Μιχάλης Τριανταφύλλου, ο οποίος διατελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της W.A.K.O. ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Κ. και διευθυντής Marketing της W.A.K.O., κ. Αντώνης Μαυρομάτης, καθώς και ο κ. Φιλιπόπουλος Διονύσιος, διεθνής διαιτητής της W.A.K.O., και υπεύθυνος διαιτησίας της Π.Ο.Κ..

Οι νέοι διαιτητές-κριτές θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν άμεσα τις γνώσεις τους και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες στο πρωτάθλημα Athens Challenge, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 2-3 Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News