Αγώνας στο Φόδελε αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη

Ηράκλειο
Αγώνας στο Φόδελε αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε σε μια πανέμορφη διαδρομή 7.000 μ.

Αγώνα αφιερωμένο στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 8 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια, οργανώνεται στο χωριό. Η ομάδα δρομέων «Καρδιά του Παιδιού» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε διοργανώνουν τον 5ο αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε σε μια πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7.000 μέτρων για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών .

Σε ότι αφορά στη διαδρομή: Στην αρχή της διαδρομής υπάρχει άσφαλτος για περίπου 1500 μέτρα και στη συνέχεια πολύ καλός χωματόδρομος που περνά ανάμεσα σε πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι και σε πορτοκαλιές. Η διαδρομή είναι επίπεδη, εκτός από 500 μέτρα πριν το μοναστήρι που είναι ανηφορικό με ομαλή κλίση.

Στους πρώτους τρεις άνδρες και στις πρώτες τρείς γυναίκες σύμφωνα με το unningpress.gr θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο στους πρώτους 3 μαθητές και στις πρώτες 3 μαθήτριες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν έπαινο και αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «η Καρδιά του Παιδιού» και θα γίνει κλήρωση πολλών δώρων. Επίσης θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα στην πλατεία του χωριού.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΔΕΛΕ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 12.30

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 7000 μ. για παιδιά και ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ.Παντελεήμονα με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εγγραφές 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News