Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open

Σπορ
Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Πέρασε στα ημιτελικά του Australian Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τώρα ο Ναδάλ...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προχώρησε σε ένα ακόμη «επικό» κατόρθωμα στην Αυστραλία και με μια απίστευτη εμφάνιση, πέρασε στους  4 του Australian Open.

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Στέφανος στη δήλωση του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα.

Και τι δεν έκανε πάλι  ο κορυφαίος Έλληννας τενιστας.  Νίκησε 7-5,4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Αν και δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 games, ωστόσο στη συνέχεια παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος, έκαμψε την αντίσταση του εξαιρετικού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και με 2 break στο σερβίς του Ισπανού τενίστα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ο Μπαουτίστα Αγκούτ κατάφερε πήρε το αίμα του πίσω κερδίζοντας με 6-4, ωστόσο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αυτό ήταν και το μονο σετ που πανηγύρισε.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να βρέθηκε και πάλι πίσω, με μια αντεπίθεση διαρκείας όμως κατάφερε και κέρδισε με 6-4 games.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ πήγε στο tie break, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κερδίζει με 7-6 και να παίρνει την μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση του Australian Open.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087576463170248704
https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087577356934541312
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News