Γραμμένος: «Θα κλείσουμε τα θέματα για την έλευση της Εθνικής στο Παγκρήτιο»

Ποδόσφαιρο
Γραμμένος: «Θα κλείσουμε τα θέματα για την έλευση της Εθνικής στο Παγκρήτιο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μαζί με τον ταμία της Ομοσπονδίας, Περικλή Λασκαράκη, και τον εκτελεστικό διευθυντή, Αλέξη Δέδε.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να γίνουν συναντήσεις με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, ώστε, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην “ΚΡΗΤΗ TV” ο κ. Γραμμένος, να τεθούν χρονοδιαγράμματα και να υπογραφούν τα απαραίτητα έγγραφα για την οριστική έλευση της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα “κλείσει” και τυπικά, ενώ στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου μαζί με τον Α’ αντιπρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον ταμία Γιώργο Βοζικάκη.

Αρχικά ο κ. Γραμμένος τόνισε για την ατζέντα των συναντήσεων: «Έχω εξαιρετικούς δεσμούς φιλίας με τον Νίκο Τζώρτζογλου και τα υπόλοιπα παιδιά της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να έχουμε μια τελική συζήτηση με τους φορείς στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα. Θέλουμε να δούμε κάποια χρονοδιαγράμματα, που θα δώσουν τη λύση οριστικά για την έλευση της Εθνικής στο Παγκρήτιο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και δε θα δημιουργηθούν προβλήματα, που θα θέσουν σε κίνδυνο την υπόθεση. Μια θέση και άποψη που έχουμε όλοι στην Ομοσπονδία είναι ότι η Εθνική πρέπει να παίξει στο Ηράκλειο και ειδικότερα στο Παγκρήτιο».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για αίσια έκβαση: «Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία. Ξέρετε εγώ λειτουργώ λιγάκι ορθολογιστικά. Θέλω χρονοδιαγράμματα, συγκεκριμένες ημερομηνίες και γενικότερα όλα τα δεδομένα να αποτυπώνονται σε κάποια έγγραφα. Θεωρώ δεδομένη τη διάθεση των φορέων της Κρήτης, αλλά πρέπει να το τελειώσουμε έγκαιρα, γιατί οι προθεσμίες “τρέχουν”. Η Ομοσπονδία πρέπει να είναι έτοιμη, ώστε να δώσει και ένα report στην UEFA, προκειμένου να μην έχουμε κανένα θέμα όταν ξεκινήσουν τα προκριματικά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ένθερμη υποστήριξη που έχει η Εθνική όποτε αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Το Παγκρήτιο ήταν από την αρχή στο μυαλό μου, όπως και των συνεργατών μου, δεδομένης της αγάπης που έχει η Κρήτη για την Εθνική ομάδα. Είναι επίσης δεδομένο το κλίμα στο νησί για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και ξέρω ότι οι Κρητικοί αγαπούν το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως την Εθνική. Αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο να πάρουμε την απόφαση και να αρχίσουμε συζητήσεις με τους φορείς της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News