Δεν προχώρησε του Πετράκη, κατέληξε σε Χαραλαμπίδη η ΑΕ Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο
Δεν προχώρησε του Πετράκη, κατέληξε σε Χαραλαμπίδη η ΑΕ Καραϊσκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Πετράκης ήταν ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕ Καραϊσκάκης για την τεχνική ηγεσία, όμως οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Υπήρξαν θέματα που δεν ήταν εφικτό να λυθούν την δεδομένη χρονική στιγμή και έτσι οι Αρτινοί έστρεψαν το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις.

Έτσι, νέος τεχνικός της ομάδς είναι και επίσημα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος καταρρίπτει ένα ρεκόρ, αναλαμβάνοντας την 3η ομάδα της Football League μέσα στην ίδια σεζόν.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Αιγινιακό (0-1-2), ακολούθως έπιασε δουλειά στον Αήττητο Σπάτων (1-2-3) και τη Δευτέρα (21/01) προσελήφθη στην ομάδα της Άρτας! Μάλιστα, βρέθηκε στην προπόνηση και επιστρέφει στους «πράσινους» έπειτα από περίπου 3 χρόνια. Τη σεζόν 2015-16 είχε καθοδηγήσει τον Καραϊσκάκη σε 12 ματς της Γ' Εθνικής (6-4-2). Η ΠΑΕ έδωσε τα χέρια με τον 50χρονο, θεωρώντας ότι με τον ίδιο στην τεχνική ηγεσία δεν θα εμφανιστούν προβλήματα συνεργασίας όπως με τον προκάτοχό του, Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Στο παρελθόν ο Χαραλαμπίδης έχει εργαστεί σε Πανσερραϊκό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλο, Τύρναβο, Καβάλα, Νέα Σαλαμίνα, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Φωκικό, Πολύκαστρο και ΟΦ Ιεράπετρας. Στη Football League μετρά 108 ματς με απολογισμό 31 νίκες - 32 ισοπαλίες - 45 ήττες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News