Νίκη… ανάσα για τον ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού (3-0) με σούπερ Ναμπί!

Ποδόσφαιρο
Νίκη… ανάσα για τον ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού (3-0) με σούπερ Ναμπί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντίλ Ναμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε σπουδαίο βαθμολογική… ανάσα στο ματς της 17ης αγωνιστικής, με τον Άγγλο μέσο να πετυχαίνει δύο γκολ με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ καθοριστικός ήταν ο Στρέζος, που απέκρουσε το πέναλτι του Μοράρ με το σκορ στο 1-0.

Οι Κρητικοί έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή και… προσπέρασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν (85' Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Ναμπί (89' Οικονόμου), Ντίνας (80' Νέιρα), Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους, Τσοκάνης (69' Αμαράλ), Λιάβας (60' Μπαϊρόβιτς), Λουσέρο, Ντίας,, Μάζουρεκ, Μανά, Μοράρ.  

Το "φιλμ" της αναμέτρησης

1' Πρώτη σέντρα στο "Γεντί Κουλέ", με τον Βουό στο εναρκτήριο λάκτισμα.

12' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, η πρώτη στο παιχνίδι. Κόρνερ του Ναμπί από αριστερά, κεφαλιά του Βουό από τη μικρή θα περάσει άουτ.

13' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τσοκάνη. 

21' Σέντρα του Μπράουν από δεξιά, πλασέ στην κίνηση από το Ναμπί, ο Κυριακίδης θα μπλοκάρει εύκολα. 

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Αντίλ Ναμπί και η μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας για το 1-0. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άγγλο μέσο, που ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς.

33' Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Μοράρ, με πολύ δύναμη, ο Στρέζος με εντυπωσιακή επέμβαση παραχωρεί κόρνερ.

38' ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ: Ο Κοτσάνης υποδεικνύει πέναλτι στην προσπάθεια του Μπράουν να αναχαιτίσει τον Μανά μέσα στην περιοχή. Ο Μοράρ θα εκτελέσει, όμως ο Στρέζος επιλέγει τη σωστή γωνία και αποκρούει εντυπωσιακά. 

42' Ο Ντίνας "στρώνει" για τον Ναμπί μέσα στην περιοχή, ο δεύτερος κάνει το πλασέ, όμως ο Τσοκάνης βάζει τη κόντρα και η μπάλα φεύγει κόρνερ.

45' Γύρισμα του Γιαννούλη από αριστερά, ο Ναμπί μέσα στην περιοχή θα κάνει το σουτ με το αριστερό και αναγκάζει τον Κυριακίδη να αποκρούσει σε κόρνερ. 

45+1' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εκτέλεση κόρνερ του Ναμπί από αριστερά, ο Μιχόγεβιτς από τη μικρή περιοχή δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και ο Μεγιάδο από τα δύο μέτρα "μπλοκάρεται" από τους αμυντικούς λίγο πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Ηρακλείου είναι μπροστά στο σκορ, χάρη στην αποφασιστικότητα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ναμπί δίνει μέχρι τώρα το κάτι παραπάνω στον δημιουργικό τομέα, ενώ ο Στρέζος κράτησε το προβάδισμα με την απόκρουση στο πέναλτι του Μοράρ.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ένταση σε φραστικό επίπεδο υπήρξε κατά την επιστροφή των δύο ομάδων, ανάμεσα στους προπονητές και τους ανθρώπους που βρίσκονται στους πάγκους.

60' Πρώτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μπαϊρόβιτς στη θέση του Λιάβα.

62' Κίτρινη κάρτα στον Ντίας, που τράβηξε από τη φανέλα τον Μεγιάδο. 

65' Το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βουό να εκτελεί στην κίνηση έξω από την περιοχή, όμως είναι πολύ άστοχος. 

69' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Τσοκάνης φεύγει από το ματς στη θέση του ο Αμαράλ.

70' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ: Ο Βουό θα πάρει τη μπάλα από τον Μαλή και βγαίνει απέναντι από τον Κυριακίδη, που μετά από κόντρες μπλοκάρει τη μπάλα έξω από τη γραμμή της περιοχής, σύμφωνα με τον διαιτητή Κοτσάνη. Κόκκινη κάρτα για τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και φάουλ για τον ΟΦΗ πάνω στη γραμμή. 

73' Ο Γιαννακόπουλος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, παίρνοντας τη θέση του Μάζουρεκ, καθώς αυτή ήταν η απόφαση του Δέλλα για την τρίτη αλλαγή. Κίτρινη κάρτα στον νεοεισελθών Γιαννακόπουλο, γιατί βιάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, όπως του λέει ο διαιτητής. 

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ 2-0: Αντίλ Ναμπί ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Νέα ωραία εκτέλεση φάουλ, περνάει τη μπάλα πάνω από το "τείχος" και 2-0.

76' Καλό σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα εκτός εστίας.

80' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Νέιρα στη θέση του Ντίνα.

85' Ο Δεληγιαννίδης στο ματς αντί του Μπράουν.

86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Ο Κουτσιανικούλης περνάει και τον Γιαννακόπουλου, πλασάρει στο κάθετο δοκάρι, όμως στην εξέλιξη της φάσης, ο Βουό πετυχαίνει το 3-0.

89' Έντονο χειροκρότημα για τον Αντίλ Ναμπί, που βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για να περάσει στη θέση του Οικονόμου. 

Τέλος του αγώνα, σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ με 3-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News