Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Μπονατίνι από τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Μπονατίνι από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει για τον εξάμηνο δανεισμό του Λέο Μπονατίνι με τη Γουλβς, και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ζητήματα της μετακίνησης του 25χρονου επιθετικού.

Οι «ασπρόμαυροι» θα πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό, που θα αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα καλύψουν το 50% του δεύτερου εξαμήνου της φετινής χρονιάς και το υπόλοιπο θα πληρωθεί η αγγλική ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις του Μάριο Μπράνκο επικεντρώθηκαν στη ρήτρα αγοράς, με τους Άγγλους να πληρώνουν το περασμένο καλοκαίρι κοντά στα 5.000.000 ευρώ και να αξιώνουν, αρχικά, ένα τέτοιο ποσό, το οποίο μέσα από τις συζητήσεις ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει κάτω κι από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.O Ρομπ Ντόρσετ, δημοσιογράφος του Sky Sports, υποστηρίζει ότι οι Γουλβς εδώ και καιρό αναζητούν νέο επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. «Οι Γουλβς είναι πολύ κοντά στην συμφωνία για το δανεισμό του Λέο Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ. Το είχα προβλέψει. Δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα σε ολόκληρο το 2018 και δεν είχε ξεκινήσει βασικός ούτε σ’ ένα παιχνίδι της Πρέμιερ για τους Γουλβς», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Όντως, την περσινή σεζόν 2017-18, ο 25χρονος Βραζιλιάνος -κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου- επιθετικός είχε μια γεμάτη σεζόν με τους «λύκους» (47 συμμετοχές) ωστόσο τα 12 γκολ τα είχε πετύχει από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017. Φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ μέτρησε 7 συμμετοχές ως αλλαγή και το μοναδικό του γκολ το πέτυχε σε ένα παιχνίδι του Λιγκ Καπ τον περασμένο Αύγουστο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News