Παρουσιάζει το πλάνο για Αθλητικό Κέντρο η Δαμάστα

Αθλητισμός
Παρουσιάζει το πλάνο για Αθλητικό Κέντρο η Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μεγάλο όραμα για τη διοίκηση του Αντώνη Παπαδάκη

Η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου στις παρυφές του Ψηλορείτη, δίπλα στο υπάρχον γήπεδο της Δαμάστας, είναι ο μεγάλος στόχος της διοίκησης και του προέδρου Αντώνη Παπαδάκη.

Μάλιστα, σε μία εκδήλωση που θα γίνει το πρωί της Κυριακής, η Δαμάστα θα παρουσιάσει το πλάνο για την κατασκευή του Αθλητικού κέντρου. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας έχει κάνει τα τελευταία χρόνια μεγάλα βήματα προόδου και έχει καταφέρει να κάνει υπερήφανο το όνομα του χωριού μας. Το όνομα της Δαμάστας έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας και του σεβασμού στον αθλητισμό. Με πυλώνες την αγάπη μας το χωριό μας, το σεβασμό στον κάθε ποδοσφαιριστή, στον κάθε αντίπαλο, την οργάνωση και τις αναβαθμισμένες υποδομές μας και το όραμα για το μέλλον, έχουμε ήδη πετύχει πολλά. Όμως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε βάλει ένα μεγάλο στόχο που θα αλλάξει την ιστορία όχι μόνο της Δαμάστας αλλά ευελπιστούμε και του Hρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 διοργανώνουμε μία εκδήλωση όπου ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Δαμάστας θα παρουσιάσουμε το πλάνο του Αθλητικού Κέντρου που σχεδιάζουμε να κατασκευαστεί στο χωριό μας. Καλούμε τους χωριανούς μας και όποιον άλλον επιθυμεί να παραβρεθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Σας περιμένουμε όλους!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News