Ισοπαλία για Εργοτέλη και ΟΦΗ (1-1), που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία για Εργοτέλη και ΟΦΗ (1-1), που άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» θα κριθεί η πρόκριση για ΟΦΗ και Εργοτέλη, μετά το σημερινό 1-1 στο «παγωμένο» Παγκρήτιο Στάδιο.

Στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι δύο συμπολίτες μοιράστηκαν την υπεροχή ανά ημίχρονο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ, ενώ και το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου έδειξε ότι έχει ελπίδες με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο πρώτο 45λεπτό, οι «ασπρόμαυροι» είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν επιθετικές προϋποθέσεις, φτάνοντας στο γκολ με το τρομερό σουτ του Νάστου από 40 μέτρα στο 28ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στην επανάληψη, ήταν πιο επιθετικοί και πέρα από την ισοφάριση με τον Ιατρούδη στο 66’, είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με Έφορντ και Κουατένγκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64' Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Εφορντ, Καπνίδης (54' Κουατένγκ)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Οικονόμου, Σάσι (46' Πλατέλλας), Κοροβέσης, Ντίνας (78' Κυριακίδης), Βουό (64' Πέρσον).

Το "φιλμ" του αγώνα

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις τα πρώτα 15 λεπτά στο Παγκρήτιο, με το 0-0 να παραμένει

Ελέγχει ο ΟΦΗ το παιχνίδι και είχε σπουδαία φάση στο 22' με το σουτ του Οικονόμου, να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Κατσιμήτρο.

28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Ο Νάστος επιχειρεί σουτ-φωτοβολίδα από τα 40 μέτρα και τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του Κατσιμήτρου για το 0-1. Εντυπωσιακό γκολ για τον αρχηγό του ΟΦΗ.

Στο 44' ο Εργοτέλης αγγίζει την ισοφάριση αλλά ο Στρέζος κρατά με δύσκολη απόκρουση το 0-1 σε παρολίγον αυτογκόλ του Σάσι κι έτσι ολοκληρώνεται το α' ημίχρονο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο με μία αλλαγή για τον ΟΦΗ και συγκεκριμένα τον Πλατέλλα να αντικαθιστά τον Σάσι ενώ στο 54' για τον Εργοτέλη ο Κουατένγκ παίρνει τη θέση του Καπνίδη.

Ο Εργοτέλης χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 59' με τον Έφορντ, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν κερδίσει μέτρα στο β' ημίχρονο.

64' Δεύτερη αλλαγή και για τις δύο ομάδες. Για τον ΟΦΗ ο Πέρσον περνάει στη θέση του Βουό (ντεμπούτο και για τον Σουηδό), ενώ για τον Εργοτέλη ο Λαμπάκης αντικαθιστά τον Μπουτσάκη. 

78' Κλείνει τις αλλαγές του ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον Κυριακίδη να περνάει στη θέση του Ντίνα. 

66' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ 1-1: Σέντρα του Γιακούμπου από αριστερά, ο Ιατρούδης θα κάνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και σημειώνει το 1-1. 

80' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να πετύχει δεύτερο τέρμα. Τραγικό λάθος από τον Μιχόγεβιτς, ο Κουατένγκ θα περάσει τον Στρέζο και πλασάρει από πλάγια θέση σε κενή εστία, όμως ο Ποτουρίδης έχει προλάβει να "κλείσει" τη γωνία και απομακρύνει σωτήρια. 

93' Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Βρέσκα, 1-1 το αποτέλεσμα για Εργοτέλη και ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News