Άρωμα Βραζιλίας στην Επισκοπή με την απόκτηση του Ρικαρντίνιο

Αθλητισμός
Άρωμα Βραζιλίας στην Επισκοπή με την απόκτηση του Ρικαρντίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή που προσθέτει… λάτιν στοιχεία στο παιχνίδι της ανακοίνωσε η Επισκοπή.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ρικαρντίνιο που ανήκει πλέον στο δυναμικό της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Ο Ρικάρντο ντε Αλμέιδα όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει αγωνιστεί σε πολλές χώρες.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρικάρντο ντε Αλμέιδα. Ο Ρικαρντίνιο όπως είναι ευρέως πιο γνωστός στον χώρο, είναι 29 χρονών (έχει γεννηθεί στο Σάο Παολο στις 2 Ιουνίου του 1989) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Είναι αριστεροπόδαρος και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τη Μέκκα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παίζοντας μέχρι και την Κ20 των Κορίνθιανς. Έκτοτε αγωνίστηκε στη Roma pr και το 2013 μετακόμισε στην Σερβική Μπόρακ Τσάτσακ και στη Σλόμποντα Γιούζιτσε.

Το 2015 βρέθηκε στην Τυνησία και στην Στάντ Τουνισιέν (Α΄ Κατηγορίας). Εν συνεχεία επέστρεψε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Τίγκρες και λίγο μετά, της Κουεμάντος.

Τo 2016 αγωνίστηκε στην Γκουαμπίρα (Α΄ Κατηγορία Βολιβίας), και το 2016 «μετακόμισε» στην Ρεάλ Εστέλι και στο β’ εξάμηνο στην Μανάγκουα ομάδες της Νικαράγουας.

Το 2017 πήρε μεταγραφή στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στην Περσιπούρα και μία σεζόν μετά (φέτος), στην Τράνγκ (Α΄Κατηγορίας Ταϋλάνδης).

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία με πολλές ομαδικές όσο και ατομικές επιτυχίες».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος παίκτης δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα στην πορεία του πρωταθλήματος για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Παράλληλα, θέλω με την εμπειρία που έχω από τα ξένα πρωταθλήματα να την περάσω στη νέα μου ομάδα. Μου μίλησε ο Φονσέκα που έπαιζε εδώ ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτική. Πράγματι το βλέπω. Επέλεξα να έρθω στην ομάδα αυτή γιατί θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω βάσιμα. Γιατί όχι λοιπόν να μην δούμε την Επισκοπή σύντομα στην Σούπερ Λίγκα»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News