Αθλητισμός

Έχασε από τη Βουλιαγμένη ο ΝΟΧανίων

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει συμπληρώσει πλέον τέσσερις συνεχόμενες ήττες...

Με ήττα αποχαιρετά το 2018 ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βουλιαγμένη, χάνοντας με το τελικό σκορ 7-4 για την 10η αγωνιστική της Α1.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES δεν μπόρεσε ν’ αξιοποιήσει τον παίκτη παραπάνω, σκοράροντας μόλις δύο γκολ, με τη Βουλιαγμένη από την άλλη να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και να καταφέρνει έτσι να φύγει νικήτρια από τα Χανιά. Ο ΝΟΧ ANEK LINES, ο οποίος συμπληρώσει πλέον τέσσερις συνεχόμενες ήττες και το ζητούμενο στις αρχές του 2019 είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες.

Ο Αντώνης Χαριτάκης σκόραρε 2 γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ τα άλλα 2 τέρματα πέτυχαν οι Μάριος Χατζηκυριακάκης και Νίκος Μπατάκης. Στον αντίποδα, ο Γκιουβέτσης σημείωσε τα περισσότερα (2) γκολ για τη Βουλιαγμένη.

Τα 8λεπτα: 1-2, 1-1, 1-3,1-1

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Λειψάκης.

Βουλιαγμένη (Μάριος Κάσδαγλης): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Ηλιόπουλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης.

Σχόλια