Παπαδόπουλος: «Ζητούμενο ήταν η πρόκριση, τώρα νίκη με τον Ατρόμητο»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Ζητούμενο ήταν η πρόκριση, τώρα νίκη με τον Ατρόμητο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το διπλό στην Κέρκυρα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στο γρήγορο προβάδισμα, ενώ τόνισε ότι η προσοχή στρέφεται στο ματς με τον Ατρόμητο, με στόχο να ολοκληρωθεί νικηφόρα το 2018.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Το ζητούμενο για μας στο παιχνίδι ήταν η πρόκριση. Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι, πως μπήκαμε με σωστή νοοτροπία από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουμε, όπως είπαμε με τα παιδιά. Ευτυχήσαμε πολύ γρήγορα να μπούμε μπροστά στο σκορ. Από κει και πέρα, ήταν σωστή η διαχείριση μας, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, που νομίζει ότι αδικεί και την ομάδα της Κέρκυρας. Στο ματς αυτό και εμάς, για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε μόνο λίγες μέρες να ξεκουραστούμε, για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και εύχομαι να κλείσουμε καλά τη χρονιά, με νίκη για να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εύχομαι στην Κέρκυρα να πετύχει τον στόχο της και στον φίλο μου Δημήτρη Σπανό, ότι καλύτερο και επιτυχίες».

Ερωτηθείς για το θεσμό του Κυπέλλου και τη διαχείριση του ρόστερ επισήμανε: «Μας ενδιαφέρει η πρόκριση. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο. Για μας εννοείται ότι είναι προτεραιότητα το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτό τον στόχο. Όσο για τους βασικούς, την εφετινή σεζόν έχουν παίξει όλοι. Αν δείτε και τις αλλαγές ήταν πιτσιρίκια από την ομάδα Κ19. Τους υπολογίζω όλους, μόλις έχω την ευκαιρία τους δίνω συμμετοχή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News