default-image

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμα του Μανόλη Σταυρουλάκη

Ποδόσφαιρο
Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμα του Μανόλη Σταυρουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παλαίμαχοι του Εργοτέλη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του προέδρου και ιδρυτή τους, Μανόλη Σταυρουλάκη.

Με τη συμμετοχή των παλαιμάχων του ΠΟΑ και το Ηροδότου, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο Μαρτινέγκο.

Από τους συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, που θα δοθούν στην «Κίτρινη Αποστολή».

Η επίσημη αναμοίνωση: «Ο Γ.Σ. παλαιμάχων Εργοτέλη «Μανόλης Σταυρουλάκης» διοργανώνει  στις 21/12/2018 στο γήπεδο Μαρτινέγκο, φιλανθρωπικό  τουρνουά, στο οποίο  θα συμμετέχουν οι  ομάδες παλαιμάχων του Εργοτέλη, του ΠΟΑ και του Ηροδότου.

Το τουρνουά διεξάγεται στην μνήμη του αείμνηστου Προέδρου-Ιδρυτή του Συλλόγου μας Μανόλη Σταυρουλάκη, με την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατο του. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα από τους συμμετέχοντες και των τριών ομάδων στον αγώνα, καθώς και από οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί. Θα δοθούν στην Κίτρινη Αποστολή, στηρίζοντας την και εμείς από την πλευρά μας, στο μεγάλο και δύσκολο έργο που επιτελή προς τους συνανθρώπους μας.

Οι αγώνες  θα πραγματοποιηθούν από τις 20:00 ως τις 21:30 στο γήπεδο Μαρτινέγκοκαι με την ολοκλήρωση τους, η οικογένεια του αείμνηστου Μανόλη Σταυρουλάκη θα παραθέσει γεύμα στις συμμετέχοντες ομάδες.

Ευχόμαστε καλές εορτές  με υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News