Ανακοίνωση Ρωμανού: «Δεν ξεχώριζε την μπάλα από τα καλοκαιρινά φρούτα»

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση Ρωμανού: «Δεν ξεχώριζε την μπάλα από τα καλοκαιρινά φρούτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση με... επικές ατάκες εξέδωσε η διοίκηση του Ρωμανού για τον διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Καταρχάς, δε ζητάμε δικαιολογία για την ήττα μας από την Α.Ε. Κατσαμπά, την οποία συγχαίρουμε για τη νίκη της.

Μήπως όμως η επιτροπή ορισμών διαιτητών των αγώνων της Α1 ΕΠΣΗ πρέπει να ορίζει στους αγώνες διαιτητές που να γνωρίζουν τους κανονισμούς ποδοσφαίρου και όχι ο κάθε χθεσινός τελειόφοιτος μιας σχολής διαιτησίας να κάνει το “αγροτικό” του στην Α1 και στην πλάτη ανθρώπων που πασχίζουν για το τοπικό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας χρόνο, χρήμα και μεράκι;

Ο άρχων του σημερινού αγώνα όχι μόνο από κανονισμούς ήταν αδιάβαστος, αλλά ούτε την μπάλα μπορεί να ξεχωρίζει από κάποια καλοκαιρινά ισομεγέθη φρούτα, μαύρα ή πράσινα.

Είναι τυχαίο που σε κάθε σφύριγμα ο βοηθός επόπτης κ. Νικολακάκης τον διόρθωνε, τη μαρτυρία του οποίου επικαλούμεθα;

Μήπως ο κ. Κυριακόπουλος θα πρέπει να αλλάξει χόμπι, διότι με ανάλογες διαιτησίες το μόνο που θα προσφέρει είναι η μη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα του Ηρακλείου, την απογοήτευση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα και πολύ φοβόμαστε τη βία και την παραβατικότητα. Καλές γιορτές σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News