Δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΠΟΑ για κάποιους ποδοσφαιριστές

Ποδόσφαιρο
Δυσαρέσκεια στις τάξεις του ΠΟΑ για κάποιους ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΟΑ η ήττα-σοκ από τη Νεάπολη την περασμένη Κυριακή στο Μαρτινέγκο και παράλληλα η... ακόμα πιο σοκαριστική εμφάνιση της ομάδας έφερε έντονους τριγμούς!

Στο Ατσαλένιο δεν περίμεναν ούτε την εμφάνιση, ούτε βέβαια και την ήττα από τους Λασιθιώτες. Ήταν μια ήττα από αυτές που λέμε εκτός προγράμματος, με συνέπεια να βγει... άκυρος ο σχεδιασμός για μια συγκεκριμένη συγκομιδή βαθμών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου! Σίγουρα, αν μπορούσε να γίνει διπλό στην έδρα του Ιωνικού, η ομάδα του προσφυγικού προαστίου θα μπορούσε να ρεφάρει σε μεγάλο βαθμό την απώλεια, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό (ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο), ο προβληματισμός για την εμφάνιση κόντρα στη Νεάπολη μπορεί να οδηγήσει σε εξελίξεις!

Αφού σημειώσουμε πως απόψε θα γίνει Δ.Σ. με θέμα ουσιαστικά τη βελτίωση και την ενίσχυση της ομάδας, ένα Δ.Σ. το οποίο είχε προγραμματιστεί πριν το ματς με τη Νεάπολη, θα προσθέσουμε πως αυτή τη στιγμή υπάρχει περισσότερο θέμα... για κάποιους παίκτες, παρά θέμα προπονητή! Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα ειπωθεί στο αποψινό Δ.Σ., αλλά δύσκολα θα τεθεί άμεσα θέμα προπονητή. Άλλωστε, ο Μανόλης Σκύβαλος ήταν επιλογή της πλειοψηφίας της παρούσας διοίκησης.

Ωστόσο, στον ΠΟΑ υπάρχει θέμα δυσαρέσκειας με συγκεκριμένους παίκτες, μιας δυσαρέσκειας που είναι έντονη και στον κόσμο του προσφυγικού προαστίου και είναι πολύ πιθανό να γίνουν εκκαθαρίσεις στο άμεσο μέλλον! Προς το παρόν - κλείνουμε - από τον κόσμο υπάρχει ένα σχόλιο: «Η ήττα από τη Νεάπολη ήταν η δράση! Τώρα ζητείται αντίδραση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News