Νέος αγώνας-πρόκληση για τον ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Νέος αγώνας-πρόκληση για τον ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το... ταξίδι του Ο.Φ. Ιεράπετρας στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται, με τη λασιθιώτικη ομάδα να υποδέχεται σήμερα τον Παναιτωλικό στις 3 το μεσημέρι.

Η αναμέτρηση στο Βουζουνεράκειο έχει προκαλέσει... ξεσηκωμό, καθώς μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου έχει ελπίδες πρόκρισης.

Όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ η ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) δε λείπει κανείς από το Βουζουνεράκειο. Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που υποδεχόμαστε τον Παναιτωλικό, είναι η πρώτη φορά όμως που στην Ιεράπετρα αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Και μάλιστα ο Παναιτωλικός, ο οποίος θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση και έρχεται και με φόρα μετά το διπλό επί του Άρη. Όλοι την Τρίτη, στις 15:00, δίπλα στον ΟΦΙ, σε έναν ακόμη ιστορικό αγώνα για την ομάδα μας».

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η κατάσταση στον όμιλο θα ξεκαθαρίσει και μετά το αυριανό ματς ΑΟΧ/Κισσαμικός-Παναθηναϊκός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News