«Κούρσα» τίτλου για τον ΠΑΟΚ, πήρε το διπλό επί του Λεβαδειακού με 1-2

Ποδόσφαιρο
«Κούρσα» τίτλου για τον ΠΑΟΚ, πήρε το διπλό επί του Λεβαδειακού με 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού (1-2) στο ματς που «έκλεισε» την 14η αγωνιστική.

Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς και αυτοί που έκαναν τη διαφορά ήταν οι Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ. Σε πρώτη φάση, ο Σέρβος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41’ μετουσιώνοντας σε γκολ μία στιγμή που δεν υπήρχε υπόνοια ευκαιρίας, ενώ στο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ολλανδός πραγματοποίησε εξαιρετικό πλασέ κάνοντας το 2-0.

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου θα έφτανε άνετα στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά επαναπαύθηκε σε αυτό το τέρμα, κάτι το οποίο το πλήρωσε στο 75’, όταν ο Ζησόπουλος με πανέμορφο γυριστό μείωσε σε 2-1, χωρίς αυτό να αλλάζει μέχρι τη λήξη του ματς.

Ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι μόλις στο 2’ της αναμέτρησης, ενώ δυσάρεστο γεγονός της αναμέτρησης γενικότερα ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του Βέρνμπλουμ, που πιθανότατα έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά με τον 2ο Ολυμπιακό, παραμένει στο +8 και ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τον φετινό τίτλο, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Καθάριος (64’ Νανζίς), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης (90’ Μαρκόβσκι), Καραχάλιος (79’ Μανγκά), Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Μαουρίσιο (81’ Κάνιας), Βέρνμπλουμ (7’ λ. τ. Σάχοβ), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (85’ Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News