Πνεύμα Γιάνγιανιν, «Oυ μπλέξεις» και sms σε «σφηνάκια»!

Απόψεις
Πνεύμα Γιάνγιανιν, «Oυ μπλέξεις» και sms σε «σφηνάκια»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΡΝΕΡ!

Η χαρά με τον Ράικο Γιάνγιανιν στα Γιάννινα!

Εκπληκτική η σκέψη για την ανάρτηση με τον Ράικο Γιάνγιανιν και το γκολ της πρώτης νίκης στα Γιάννινα από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΟΦΗ, με τις δηλώσεις του σπουδαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και φυσικά το αξέχαστο γκολ που είχε πετύχει από απευθείας κόρνερ!

Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά αυτού του γκολ και της νίκης, που δεν θα ξεχάσουμε την προσπάθεια που κάναμε στην καθημερινή εφημερίδα να αποτυπώσουμε το γκολ σε φωτογραφία, από βίντεο που δύσκολα μπορούσες να πετύχεις το πάγωμα της εικόνας πάνω στην καρδιά της φάσης. Κι όμως πετύχαμε μια ωραία φωτογραφία κι ας φαίνονταν τα ξύλινα της οθόνης πέριξ!

Είθε αυτή η εξαιρετική ενθύμηση να δώσει την ενέργειά της στην κρητική ομάδα στην κρίσιμη αποστολή της στην ηπειρωτική πρωτεύουσα!

Ου μπλέξεις…

Η ιστορία των ακάλυπτων επιταγών στη διάρκεια της προεδρίας Κουράκη στην ΠΑΕ ΟΦΗ (και η διαμάχη με τον Φανούρη Βατσινά), τελεσιδίκησε χτες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου μετά από έφεση του πρώην δημάρχου Ηρακλείου. Το αδίκημα θεωρείται τυπικό (πάγια αντιμετώπιση από τη νομολογία) και το  Δικαστήριο έκρινε ότι αν και φέρεται εκδότης αυτών των (δίγραμμων) επιταγών, με την ιδιότητα του προέδρου της  ΠΑΕ ΟΦΗ αποδεδειγμένα υπήρχαν τα κεφάλαια κατά το χρόνο έκδοσης τους, ενώ είναι γνωστό ότι αποχώρησε ένα μήνα μετά από την προεδρία. Η ποινή που του επιβλήθηκε για το τυπικό περί επιταγών μειώθηκε κατά δύο μήνες από την πρωτόδικη. Συνολικά σε οκτώ μήνες. Ο κ. Βατσινάς πάντως αντέδρασε όταν αναφέρθηκαν οι συνθήκες κατά τις οποίες ανέλαβε τον ΟΦΗ ο κ. Κουράκης με λαϊκή απαίτηση ως δήμαρχος Ηρακλείου. Σηκώθηκε ορυόμενος "αυτός έκαψε τα μαγαζιά και την ψυχή μου. Ποιο Ηράκλειο, ποια Δικαστήρια;»! Ο κ Κουράκης βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν ήταν παρών στη διαδικασία.

- Μεγάλη εμπειρία για τον Γιάννη Κουράκη το πέρασμά του από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ σε μια τόσο ακάνθινη περίοδο. Ακόμη πληρώνει. Και πόσοι άλλοι μπορεί να την πληρώσουν ακριβά στη συνέχεια...

#Όλη αυτή η δικαστική περιπέτεια του Κουράκη από την προεδρία του στην ΠΑΕ ΟΦΗ, ας προϊδεάσει και τους επόμενους με παρόμοιο πρόβλημα διότι... άστα να πάνε! Ου μπλέξεις…

#Ένας πάντως από τότε πληρώνει ακόμη δόσεις στις Τράπεζες ως εγγυητής σε δάνεια της ΠΑΕ ΟΦΗ… Κάποιοι άλλοι τον κρέμασαν να πληρώνει μόνος του, ενώ τον έβαλαν μπροστά ως Αριστείδην και του είχαν εγγυηθεί ότι θα ήταν ισόποση η καταβολή εκ μέρους τους. Υποτίθεται σοβαρά πρόσωπα. Αέρες… Λούηδες!

-Αλλά και ο Γιάννης Κουράκης έχει ακόμη ένα σοβαρό ποσό σε δάνειο για την ΠΑΕ ΟΦΗ πάνω του, που προκάλεσε δεσμεύσεις λογαριασμών ακόμη και συγγενικών του προσώπων.

-VIBER: «The president sent them a message. Something he did not like?»

-SMS: «Όλοι οι παίκτες που ήλθαν με μεταγραφή το καλοκαίρι ήταν με εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου (Κυριακίδης, Αραβίδης, Πλατέλας, Σάσι, τερματοφύλακας και άλλοι) και όλες είχαν την έγκρισή του. Μία μόνο δεν ήταν, αυτή του Μιχόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ, στην οποία τελικά συναίνεσε. Καμία μεταγραφή δεν έγινε χωρίς την υπόδειξή του.». Ως προς τι το μήνυμα; Προφανώς για να συμβάλλει στις αναρτήσεις  από τους διαδικτυακούς διαλόγους των ημερών.

#UEFA και FIFA δείχνουν να καταλαβαίνουν πια ότι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ηρεμούν ούτε με την διεθνή επιτροπεία που έχει επιβληθεί και ετοιμάζουν σχέδια  για δυναμική παρέμβαση.

-Νέα απειλή για GREXIT: «Εδώ και μήνες υπάρχουν και  διεθνείς πιέσεις που δέχονται FIFA και UEFA από άλλες χώρες (σ.σ. με ανάλογα προβλήματα), περί ευνοϊκής μεταχείρισης της Ελλάδας και διαμορφώνεται η εκτίμηση ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο με ημίμετρα. Για αυτό έχει επανέρθει η ιδέα να επιβληθεί στην Ελλάδα η ανώτερη δυνατή τιμωρία που είναι ο αποκλεισμός της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις». (Εκτίμηση από το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου τύπου»)

#Δυστυχώς κανείς δεν άκουσε όσα επισημάνθηκαν εξ αρχής από τις επιστολές της ΕΠΣΗ, ούτε η πολιτική ηγεσία, ούτε τα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ούτε οι ηγεσίες FIFA και UEFA. Όλοι τους έκτισαν πάνω σε μικροπολιτικές ή στενού τύπου χρωματικά συμφέροντα…

#Πέραν από τις αντιδράσεις για τα συμπληρώματα διατροφής και την πώληση τους από τα γυμναστήρια και δυο τρεις άλλες κλαδικές κινήσεις, το αθλητικό νομοσχέδιο, παρά τα 113 του άρθρα, δεν γνωρίζει (πρωτοφανές) σχολιασμούς στην επίσημη του ανάρτηση στο διαδίκτυο. Η διαβούλευση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα! Το γιατί, αναπάντητο!

#Τι να ακούγαμε άλλο άραγε, πέραν των όσων επανέλαβε με αφορμή τον ορισμό του Λάμπρου από τον Αλέξη Κούγια; Την χάλασε… ο Ριχάρδος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News