Λυρώνης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες για να συνεχίσουμε το σερί»

Ποδόσφαιρο
Λυρώνης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες για να συνεχίσουμε το σερί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλων Πόντου, που θα ήταν η 4η συνεχόμενη.

Ο Γιώργος Λυρώνης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, ενώ τόνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το σερί και να κατακτήσουμε  την 4η μας νίκη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, καθώς προσπάθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4  κλασσικές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Στο δεύτερο μέρος, έγινε παιχνίδι σκοπιμότητας από τον αντίπαλο. Από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το γκολ που μας κόστισε. Δεν έχω άποψη για τη φάση, αλλά από ότι μου είπαν υπάρχει οφσάιντ. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε εμφανώς ευχαριστημένος: «Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Με τις συνθήκες που υπάρχουν, δηλαδή το πολύ περιορισμένο ρόστερ μας, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρόδοτος, πιστεύω ότι ήταν ένας μικρός άθλος για μας. Ελπίζω μέσω των μεταγραφών του Ιανουαρίου, να έχουμε ένα έμψυχο δυναμικό με περισσότερες επιλογές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News