Οι αποστολές των Μικτών του Ηρακλείου για τα ματς με το Λασίθι

Ποδόσφαιρο
Οι αποστολές των Μικτών του Ηρακλείου για τα ματς με το Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ετοιμότητα είναι οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής με τις αντίστοιχες του Λασιθίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Αμφότερες έχουν στόχο την πρώτη νίκη στον θεσμό, μετά τις ισοπαλίες στην πρεμιέρα με τα Χανιά.

Πρώτη αγωνίζεται αύριο στις 12:30 η Μικτή Παίδων στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Ο ενωσιακός τεχνικός, Αντώνης Φραγκάκης επέλεξε για την 18αδα τους: Δροσατάκη, Κρασανάκη, Καλαϊτζάκη, Ντίσα (Εργοτέλης), Κώττη, Κακουλάκη, Ρασούλη, Μερκουλή (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίο, Κοντάκη, Ρολάκη, Καλαφάτη (ΠΟΑ), Γεωργακάκη, Καρανδινό (Λίντο), Πακιουφάκη, Κουτσουπιά, Γωνιανάκη (ΟΦΗ) και Ζαχαριουδάκη (ΑΟΤ).

Στον αντίποδα, βασικά στελέχη της Μικτής Νέων του Ηρακλείου θα απουσιάζουν από τον αυριανό αγώνα με το Λασίθι για τη 2η αγωνιστική. Ο Ψιμόπουλος έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα, ενώ τραυματίες είναι οι Ανδρουλάκης, Λιανέρης και Χαλκιαδάκης.

Ο ενωσιακός προπονητής, Γιάννης Χατζησεβαστός, επέλεξε για τη 18άδα τους: Ιατράκη (Ασίτες), Μουλακάκη (Ραύκος), Παχάκη, Μαρκατάτο, Ζηδιανάκη (Λίντο), Γωνιωτάκη, Λέλεκα, Ρούκα (Ερμής Ατσαλένιου), Ματαλλιωτάκη, Τσακόνι, Τσαμαντιώτη, Θεοδωράκη, Αναστασιάδη (Κανάρια), Καρδουλάκη (Χερσόνησος), Βλαχάβα (Ελπίδες Ηροδότου), Βασιλάκη (Κεραυνός), Σταυρουλάκη (Νέοι Μινωικής) και Κουτεντάκη (ΑΟΤ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News