Ο Νίκος Παπαδόπουλος τιμήθηκε από την ΕΠΣΗ και μίλησε στους διαιτητές

Ποδόσφαιρο
Ο Νίκος Παπαδόπουλος τιμήθηκε από την ΕΠΣΗ και μίλησε στους διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επιμορφωτική συνάντηση των διαιτητών του Ηρακλείου έδωσε το παρών ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του ΟΦΗ ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος από την ΕΠΣ Ηρακλείου, από την οποία τιμήθηκε μάλιστα, ενώ στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου μίλησε στους διαιτητές.

Για πρώτη φορά ένας προπονητής ομάδας της Σούπερ Λίγκας, συμμετείχε στο μάθημα των διαιτητών και ανέπτυξε τις απόψεις του σχετικά με το πως βλέπει ο ίδιος από την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας τους διαιτητές. Αναφέρθηκε ακόμη και στην παρουσία των διαιτητών σε αυτό το επίπεδο και τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ διαιτητών και ομάδων.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του αλληλοσεβασμού που πρέπει να υπάρχει, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά και το ήθος που πρέπει να διέπει τους διαιτητές προς τις ομάδες αλλά και τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές προς τους διαιτητές.

Στη συνέχεια εκ μέρους της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος, Νίκος Τζώρτζογλου τίμησε με πλακέτα το Νίκο Παπαδόπουλο, για την προσφορά του στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η ηρακλειώτικη Ένωση και η Επιτροπή Διαιτησίας τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του και του ευχήθηκαν να επιτύχει όλους τους στόχους του με τον ΟΦΗ. Παράλληλα υποσχέθηκαν στους διαιτητές ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιμορφωτικές συναντήσεις ανάλογου περιεχομένου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News