Έτοιμος ο Εργοτέλης για τον αγώνα… πρόκληση με τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος ο Εργοτέλης για τον αγώνα… πρόκληση με τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αυριανό (15:00) αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις κόντρα σε μια ομάδα, που είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Σούπερ Λίγκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, όμως θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικoί, με «όπλο» και την ψυχολογία από το καλό ξεκίνημα στη Football League.

Το ευχάριστο για το Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στην 18μελη αποστολή μετέχουν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Γιακούμπου, Βουτσάς, Κοζορώνης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για το κίνητρο που δημιουργεί η αυριανή αναμέτρηση με το «δικέφαλο» του Βορρά: «Παίζουμε απέναντι σ ένα σπουδαίο αντίπαλο. Είναι ένα παιχνίδι κίνητρο για όλους μας και ιδίως για τους νεαρούς παίκτες. Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια συνεχεία σε αυτό το σερί που έχουμε χτίσει στο πρωτάθλημα μέσα από την πολύ καλή αγωνιστική μας παρουσία. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ν απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News