Αθλητισμός

Γιορτή αθλητισμού στη μνήμη του πρωταθλητή ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη

Μια ξεχωριστή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/11) στα Δύο Αοράκια, καθώς από τις 9 το πρωί θα ξεκινήσει η γιορτή αθλητισμού, στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Αμε,Α Γιώργου Σηφάκη.

Διοργανωτής είναι ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, ενώ απευθύνεται σε παιδιά/μαθητές Δημοτικών Σχολείων, καθώς και Γυμνασίων. 

Το παρών θα δώσουν οι Οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης.

Για τις δράσεις που θα περιλαμβάνει η γιορτή, αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Θα γίνει ενημέρωση μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), με τρόπο συμβατό με την ηλικία τους, σε ένα θέμα όπως αυτό των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς έχει αποδειχθεί μάστιγα της εποχής μας, καθώς και την δυνατότητα και τα ερεθίσματα ώστε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό πως εκτός των φορέων της πόλης μας που θα λάβουν μέρος, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τέσσερις ακόμη άνθρωποι που έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή την χώρα μας με τις αθλητικές τους επιδόσεις και μας έχουν χαρίσει στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης θα είναι κοντά μας, θα συμμετέχουν στην εκδήλωσή μας -και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό- και μαζί με τους ανθρώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας ΠΑΛ.ΕΥ.Ε., ΤΑΛΩΣ, Γ.Ε.Η., Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο και την Ακαδημία ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΝΤΟ Ηρακλείου,   θα βρεθούν κοντά στους θεατές, κοντά στα παιδιά/μαθητές της πόλης μας για να τους μιλήσουν, για να τα παροτρύνουν ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, για να τους γνωρίσουν τα αθλήματα της Άρσης Βαρών, της Άρσης Βαρών Α.με.Α., της Ολυμπιακής Πάλης, της Ξιφασκίας, του Μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια και του Καράτε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια