Πρόκριση για τον ΝΟΡ, εμπειρίες για τον ΝΟΧ στo Πανελλήνιο Κορασίδων

Αθλητισμός
Πρόκριση για τον ΝΟΡ, εμπειρίες για τον ΝΟΧ στo Πανελλήνιο Κορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ρεθύμνου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό ενώ κέρδισε τον Εθνικό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου πέτυχε την πρόκριση του στην β΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συγκέντρωσε εμπειρίες, στο πλαίσιο της α’ φάσης των αγώνων.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης (με 3 στα 3), ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Ρεθύμνου είναι οι τρεις πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν και τυπικά την πρόκριση στη Β' φάση του τουρνουά Κορασίδων Κ16, καθώς ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (3/11) το βράδυ οι αγώνες του Β' Ομίλου Αττικής της Α' φάσης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης (που είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή) και πήραν αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης):

ΝΟ Βουλιαγμένης - Εθνικός Πειραιά 11-3, Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 6-6, ΝΟ Ρεθύμνου - Εθνικός Πειραιά 11-6, Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης 7-11.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 9

2. Ολυμπιακός 4

3. ΝΟ Ρεθύμνου 4

4. Εθνικός Πειραιά 0

Τα νεαρά κορίτσια δεν τα κατάφεραν στα τρία παιχνίδια που έδωσαν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Νηρέα Χαλανδρίου (32-0), Πανιώνιο (29-1) και Γλυφάδα (14-2). Τα τρία γκολ για τον Ναυτικό Όμιλο σημείωσαν η Ραφαέλα Ζαχαράκη (με Πανιώνιο) και οι Μπιτσάκη και Γιακουμάκη (με Γλυφάδα).

Αναλυτικότερα, ο Ν.Ο. Χανίων αγωνίστηκε με τα εξής κορίτσια: Αγγελίτση, Γιακουμάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη Κατερίνα, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Ζερβουδάκη, Ζούπα, Καραδάκη, Κουκουράκη, Μπιτσάκη, Περδικάκη, Πόντα, Σκουλά, Σπυριδάκη και Φουράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News