Οι δικοί μας, οι άλλοι και... το παιγνίδι Deal or no Deal

Απόψεις
Οι δικοί μας, οι άλλοι και... το παιγνίδι Deal or no Deal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Έρχεται αυτό το μήνα και ο αδελφός στο Κάστρο. Όχι ο «μεγάλος» που λέμε, ο κανονικός! Εκτάσεις μεγάλες περιμένουν να τον δουν να τις ατενίζει. Μεγάλες δουλειές υπάρχουν στα σκαριά και γύρο γύρο το «Deal or No Deal»! Το …μέντιουμ μάλιστα μας μετέφερε ότι υπάρχουν «μεγάλες ορέξεις»! Το "Μεγάλο Παζάρι" πάντως στήνεται ανατολικά, αλλά θα δείξει!... Επί της οθόνης, προσεχώς...

-Μέρες Γιάννη Σαμαρά στον ΟΦΗ! Σα να το ξέραμε… Μετά το «Γεια σου Γιάννη Σαμαρά» και την φωτογραφία των καλύτερων εποχών, πάτησε ξανά χορτάρι στο «Βαρδινογιάννειο» και πήρε φωτιά και το instangam!

-Ο παλιός μας φίλος και συνάδελφος που είναι τώρα αλλού και ψηλά, μας είχε πει πριν την επανάσταση της… εξυγίανσης (ως μέρος του προγράμματος) ότι ο «Big» θα… την κάνει εκεί γύρο στο 2018… Κάπως μας προϊδέασε κι εκείνος (ο «μεγάλος» στην πρόσφατη συνέντευξή του). Στο ποδόσφαιρο η σεζόν πάει άλλωστε 18-19! Κλειδί πρώτα το… πακέτο Ντελόρ!

-Σαν το αυγό καθαρίζει κάθε φορά τον Απόλλωνα Λάρισας η ΑΕΚ στο κύπελλο. Τώρα «τέσσερα» με τα πιτσιρίκια, μακριά από το σκανδαλώδες περυσινό 0-7 που μπήκε στο αρχείο, προς χάρι του Θεού Απόλλωνα! Μόνο που τώρα δεν υπήρχε στις κερκίδες η ξανθιά που είχε κάνει τότε το Αλκαζάρ να «αλληθωρίσει»!

-Ευτυχώς που την ταλάντωση στο άνω διάζωμα του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ είχε παρατηρήσει στέλεχος της UEFA στην εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Champions League και ενημέρωσε την ΕΠΟ και κείνη τη ΓΓΑ. Ποτέ δεν παίζεις με τις στατικότητες…

-Σωστός "Καραϊσκάκης" ο Μανόλης Παπαματθαιάκης! Αν άφηνε και το μακρύ μουστάκι του ήρωα μας, ο Ηρακλειώτης προπονητής, θα ήταν –όπως λέμε- «φτυστοί»!  Ειδικά με φόντο την Άρτα!

-Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Οι νωπές εμπειρίες του "τυπάρα" από την εθνική και τους περίγυρους της ΕΠΟ, έκαναν μονόδρομο να δείξει «πόρτα» στον Αναστασιάδη, ανοίγοντας το δρόμο για τον πάντοτε πρόθυμο Μπασινά να βρεθεί στο πλευρό του Έλληνα Ομοσπονδιακού.

-O διάδοχος του Χουάν Κάρλος Ολίβα στον πάγκο της Ομόνοιας, δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον πρίγκιπα Γιάννη Αναστασίου, από τη στιγμή που ο Νορβηγός  Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν (την προηγούμενη τετραετία ήταν στη Ρόζενμποργκ), είπε όχι.

-Άπαικτος και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς κατάφερε να «εκθρονίσει» την επί διετία «βασίλισσα του Instagram», Σελένα Γκόμεζ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, «μετρά» στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, 144.370.595 ακολούθους και για πρώτη φορά βρίσκεται πίσω από τον αστέρα της Γιουβέντους που «ακολουθείται» από 144.476.715 άτομα!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Ωρύονται για τους νέους πίνακες Περέιρα

-“Τελικά ποιος πατάει το...κουμπί στην ΚΕΔ; Μην μας παραμυθιάζετε ότι η παράγκα έσβησε και η εξυγίανση θριαμβεύει. Αυτό είναι ένα τέλειο παραμύθι. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος και κάποιοι νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο. Η αλήθεια είναι πικρή. Το ξέρουμε!” (Βαγγέλης Δουκάκος, δημοσιογράφος diaititis.gr, με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτησίας)

Το καλύτερο όμως το έχει εδώ: "Αχταρμάς οι συμπληρώσεις των πινάκων. Έχει απ' όλα το... πανέρι: Ρουσφέτια, τοποθετήσεις, προωθήσεις. Αρκεί να ξέρετε να τους διαβάσετε. Ο Περέιρα πονηρός είναι και με FIFA και με ΕΠΟ και οι άλλοι της ΚΕΔ ακολουθούν πιστά..."

Αλλά και για τους εκπαιδευτές: "Ντροπή έβαλαν και την... κουτσή Μαρία στον πίνακα των εκπαιδευτών και δεν επέλεξαν τους πρώην διεθνείς Μάνταλο, Αρετόπουλο, Κύζα, ούτε Θάνο, Στυλιάρα, Μπλάνα, Κιοτζένη... Κύριοι της ΚΕΔ, θα τους βρείτε σύντομα μπροστά σας. Γελάνε με τις επιλογές σας Τριτσώνη".

Κι αυτό για τον Πορτογάλο: "Προκαλεί ο Περέιρα, την ώρα που γίνονται όργια και... εφευρίσκονται μαϊμού οφσάιντ. Εξαφάνισε μόνο τον Καμπούρη και στους άλλους έδωσε... συγχωροχάρτι κοροϊδεύοντας παράλληλα τους πρώην ρέφερι της Σούπερ Λίγκα. Τους αγνόησε και δεν τους έβαλε παρατηρητές".

Ο Βάιος Μπαλάφας στο blog "Σφυρίγματα", επισημαίνει ακόμη: Το απίστευτο κι όμως αληθινό είναι ότι έβαλαν στην δεύτερη κατηγορία βοηθών τον Δεμερτζή Χρήστο (Πέλλας), ο οποίος είναι ο μόνος από τους τρεις που πρόσθεσαν στην δευτερη κατηγορία και δεν ήταν το όνομα του στους αρχικούς πίνακες της τρίτης!!! Στο όνομά του έχουν βάλει αστεράκι, άρα εκκρεμούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες. Οι άλλοι δύο που προστέθηκαν είναι ο Καμπερίδης Φώτιος (Καβάλας) και η Κομισοπούλου Γεωργία (Χανίων) που ήταν πριν στην 3η κατηγορία κανονικά.

(Ξύνεις το οπίσθιο της κεφαλής, σαν μπακάλης του παλιού ελληνικού κινηματογράφου για να βρεις πως έβαλαν εκπαιδευτή τον Γεράσιμο Μαζαράκη (Κεφαλληνίας) χωρίς να έχει πάει φέτος να δώσει εξετάσεις... Από την άλλη,  πολλά ονόματα από τους «φαγωμένους», θα έπρεπε να είχαν «φαγωθεί» από τότε που σφύριζαν και έκαναν τα όργιά τους…)

ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του "Θεού", απολαύσαμε ξανά την ταινία που μπορείτε να βρείτε και ολόκληρη. Εδώ είναι μια εκτεταμένη περίληψη από την ταινία-ντοκιμαντέρ του Εμίρ Κουστουρίτσα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα..

Από την Αργεντινή στη Νάπολη και από την Κούβα στην Βαρκελώνη, το μεγαλείο και η πτώση. Μαζί τους σε αυτό το ταξίδι, ο διάσημος και πολυαγαπημένος τροβαδούρος, Μάνου Τσάο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News