Ο "μυστικός δείπνος", οι προεδρικές selfies του Τσάλου και το... υγρό χαράτσι

Απόψεις
Ο "μυστικός δείπνος", οι προεδρικές selfies του Τσάλου και το... υγρό χαράτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβγαλαν τα εσώψυχα τους πρώην παράγοντες και λοιποί συνεργάτες του βασικού νωπού μόλις σχήματος που έμειναν έξω από τη νέα τάξη πραγμάτων, σε τραπέζι που οργάνωσαν σε ταβέρνα έξω από το Ηράκλειο πριν μερικά βράδυα. Στην αρχή μιλούσαν χαμηλόφωνα, γιατί στο δίπλα τραπέζι ήταν ο Παπακαλιάτης. Μόλις έφυγε, άρχισαν να τα λένε και φωναχτά.

Τί ήταν αυτό για το οποίο έδειχναν να μετάνοιωναν; Λέτε να είναι, ότι τους πρόλαβε ο Μπούσης και δεν έβαζαν ο καθένας μια τριαντάρα να έπαιρναν την ομάδα; Μην το παίρνετε όμως τοις μετρητοίς. Μεταξύ τυρός και αχλαδιού κι ένα ποτήρι κρασί, λες ότι σου κατεβαίνει!

- Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος ΠΑΕ μετά τον Μιχάλη Μπούση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο θα φωτογραφηθεί ο Φώτης Τσάλος και θα μοιραστεί μαζί μας την πόζα στο Facebook; Και σε ποιο φόντο, μετά το σκηνικό στα μπουζούκια και στο ΟΑΚΑ, αντίστοιχα με τους παραπάνω;

- Γιατί το κάνει αυτό ο πρώην πρόεδρος; Για να θυμίζει το προεδρικό του πέρασμα από τον ΟΦΗ, για να βλέπουν περισσότεροι την νέα του κομψή εμφάνιση ή για να διαφημίσει τον στυλίστα;

- Όσοι τον παρεξήγησαν πάντως με το σχόλιο του πάνω από την φωτογραφία τους με τον Μιχάλη Μπούση, που έγραφε «Δύο πρόεδροι του ΟΦΗ που πιστεύω ότι θα γράψουμε ιστορία μαζί…»! κακώς έκαναν. Το πρώτο ρήμα είναι το «πιστεύω».

- Αλήθεια τι να τον ρώταγε ο Μελισσανίδης; Αποκλείεται να έχασε την ευκαιρία να μάθει τι γίνεται εκεί κάτω! Αν μη τι άλλο ευχάριστες νότες…

- Τελικά η συνεργασία μπορεί να ομολογήθηκε αλλά δεν έκλεισε, με τον όντως εξπέρ εκπαιδευτή προπονητή στον τομέα της τεχνικής. Δεν τα βρήκαν…

- Αφού μας τα ζάλιζαν με το νέο αθλητικό νόμο από την εποχή Κοντονή μέχρι κι αυτή που βιώνουμε τώρα με τον Βασιλειάδη, θα τον περιλάβουν στην προεκλογική εκστρατεία τους, αφού φαίνεται απίθανο να περάσει από την παρούσα Βουλή; Τι είναι μια υπόσχεση ακόμη για τους πολιτικούς;

Δείτε και το VAR πάει ένα χρόνο μπροστά από τον Παππά!

- Που βλέπουν το παράξενο ότι οι διαιτησίες μπορεί να αδικούν τον Ολυμπιακό; Λογικό είναι βάσει του συστήματος, να ευνοούν τον εκάστοτε πρόεδρο που «χειραγωγεί» την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τώρα δεν είναι του Ολυμπιακού….

ΤΟ... ΥΓΡΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

- Το «κάτσανε» πάντως το χαρατσάκι με την καρτούλα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Πέντε ευρώπουλα κάθε μήνα ανά κεφάλι και χωρίς να εκπίπτουν από τη μηνιαία συνδρομή των σωματείων!

Ήδη μας καταγγέλλουν ότι αυτό που ανακοίνωναν οι άνετοι οικονομικά υφυπουργοί και τα επιτελεία τους, δεν έχει καμία ισχύ. Και πεντάευρο και συνδρομή με πλαφόν τα 35 ευρώ… Την Πέμπτη το μεσημέρι, ρωτήστε τη μαμά ή τον μπαμπά στην είσοδο!

Δεν είναι τα 5 ευρώ, είναι τα 5 ευρώ κάθε μήνα και κυρίως είναι τα κουραφέξαλα που μαδάνε πάνω στο δημόσιο αγαθό του αθλητισμού. Τώρα αν είναι κρίμα ή όχι, ότι αυτοί που το καθιερώνουν σήκωναν τα πανό με το «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» και γέμιζαν τους τοίχους με αφίσες του Τσε, θα το απαντήσει η επόμενη μέρα, σε όσους νομίζουν ότι το αιτιολογούν…

Ο ΑΓΙΑΞ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ελληνικός πάτος από τις Ακαδημίες στις πρώτες ομάδες

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έξω από τις λίστες των ευρωπαϊκών ομάδων που  αναδεικνύουν παίκτες από τις Ακαδημίες τους. Ούτε μία ελληνική ομάδα δεν βρίσκεται στην κατάταξη των 52 ευρωπαϊκών συλλόγων  που έχουν εκπαιδεύσει τους περισσότερους παίκτες και είναι παρόντες σε 31 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σύμφωνα με μελέτη του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών (CIES). Ο Άγιαξ κατέχει τα σκήπτρα μεταξύ των 31 πρωταθλήματα με 77 παίκτες και η Ρεάλ Μαδρίτης (36 παίκτες), σχετικά με τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Κιέβου, Παρτίζαν Βελιγραδίου, και Λιόν, εξακολουθούν να είναι από τους πιο δραστήριους συλλόγους.

Σύμφωνα με τον ορισμό της UEFA, οι ομάδες εκπαίδευσης είναι αυτές όπου οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν για τουλάχιστον τρεις σεζόν μεταξύ 15 και 21 ετών. Μάλιστα μελετήθηκε το ποσοστό των λεπτών που αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες από τα 31 πρωταθλήματα που μελετήθηκαν.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 84'

"Άψογη η διαιτησία στο ΑΕΛ - ΟΦΗ"

Ο παρατηρητής διαιτησίας Χαράλαμπος Καρατζάς, βγάζει οφσάιντ τις ανακοινώσεις της ΑΕΛ για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ματς με τον ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας την άψογη. Επι πλέον δικαιώνει τον διεθνή ρέφερι για τη φάση του 84΄, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα επάνω στον Βαγγέλη Μόρα, με το ριπλέι να μην ξεκαθαρίζει απόλυτα.  Κι όμως έγινε μέγας ντόρος και πριν το ματς - κατά την άποψή μας- "unfair" από την θεσσαλική ΠΑΕ, για τον ορισμό του Παπαπέτρου, ο οποίος δεν μάσησε από εκείνη την επιστολή Κούγια στην ΚΕΔ. Αλλά και για τον βοηθό του Μπουμπάουντ για τον οποίο είχε γίνει "βαβούρα", η αξιολόγηση του παρατηρητή ήταν πολύ καλή. Κι όλα αυτά για να μην μένουν λάθος εντυπώσεις στην προσπάθεια του ΟΦΗ να ανέβει βαθμολογικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News