default-image

Μεγάλη νίκη για τη Ντόρτμουντ, έκανε το «3 στα 3» και η Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός
Μεγάλη νίκη για τη Ντόρτμουντ, έκανε το «3 στα 3» και η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλα παιχνίδια και σπουδαίο θέαμα είχε η χθεσινή βραδιά στους ομίλους 1 ως 4 για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ έχουν το απόλυτο νικών, μετά τις νίκες στα σπουδαία ματς με Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ εμφατική απόδοση είχε και η Λίβερπουλ στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Η Νάπολι πήρα σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν (2-2), τη στιγμή που πρώτη παραμένει η Πόρτο στον όμιλο της μετά το διπλό στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ.

Αναλυτικά η εικόνα ανά γκρουπ:

1ος όμιλος

ΜΠΡΙΖ-ΜΟΝΑΚΟ 1-1: Στο ντεμπούτο του Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό, οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με τον Μούσα Σιλά στο 31’. Ο Γουέσλεϊ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 39’, διαμορφώνοντας από το πρώτο ημίχρονο το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 4-0: Η γερμανική ομάδα πετούσε… φωτιές και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του ομίλου. Δύο γκολ πέτυχε ο Γκερέρο και από ένα οι Βίτσελ και Σάντσο.

2ος όμιλος

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2-2: Αυτοί που πρέπει να αισθάνονται… πικρία με το αποτέλεσμα, είναι οι Άγγλοι που μέχρι το 87ο κρατούσαν τη νίκη, έχοντας γυρίσει το σκορ (1-0 στο 30’ ο Λοσάνο), με τους Λούκας στο 39’ και τον Κέιν στο 55’, έχασε τις ευκαιρίες για το 1-3 με το δοκάρι του Λαμέλα κυρίως και στο 87’ δέχτηκαν την ισοφάριση από το γκολ του Λουκ Ντε Γιονγκ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΙΝΤΕΡ 2-0: Η Μπαρτσελόνα περιόρισε την Ίντερ σε ρόλο κομπάρσου. Με τέρματα από Ραφίνια Αλκάνταρα και Τζόρντι Άλμπα διατήρησε το απόλυτο στον όμιλο και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο clasico.

3ος όμιλος

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0: Καταιγιστική η ομάδα του Κλοπ με δύο γκολ του Σαλάχ και από ένα τον Μανέ και Φιρμίνο, επικράτησε του 4-0 του Ερυθρό Αστέρα, έπιασε κορυφή με 6 πόντους.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΑΠΟΛΙ 2-2: Με παλικαρίσια εμφάνιση μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς, η Νάπολι πήρε τον βαθμό και αισθάνεται και άτυχη που δεν έφυγε νικήτρια με τα γκολ των Ινσίνιε και Μέρτενς, αφού η Παρί κατώτερη των περιστάσεων παρά την τυχερή ισοφάριση με το αυτογκόλ του Μάριο Ρουί στο 61', χρειάστηκε να φτάσει στο 93' για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολάρα του Ντι Μαρία.

4ος όμιλος

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΣΑΛΚΕ 0-0: Η Γαλατασαράι υποδέχθηκε την Σάλκε στην Κωνσταντινούπολη με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0 που θα έλεγε κανείς πως ευνοεί τους φιλοξενούμενους ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης σε δύο εβδομάδες στο Γκελζενκίρχεν.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΟΡΤΟ 1-3: Οι «Δράκοι» πέρασαν με διπλό από τη Μόσχα και… φλερτάρουν με την πρόκριση. Ο Μαρεγκά άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ερέρα πέτυχε το 0-2 στο 35’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μίρατσουκ πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όμως ο Κορόνα στις αρχές της επανάληψης σημείωσε το τελικό 1-4.  

Αναλυτικά οι βαθμολογίες μετά τους χθεσινούς αγώνες:

1ος όμιλος

1. Ντόρτμουντ 9

2. Ατλέτικο Μ. 6

3. Μονακό 1

4. Μπριζ 1

2ος όμιλος

1. Μπαρτσελόνα 9

2. Ίντερ 6

3. Αϊντχόφεν 1

4. Τότεναμ 1

3ος όμιλος

1. Λίβερπουλ 6

2. Νάπολι 5

3. Παρί Σεν Ζερμέν 4

4. Ερυθρός Αστέρας 1

4ος όμιλος

1. Πόρτο 7

2. Σάλκε 5

3. Γαλατασαράι 4

4. Λοκομοτίβ Μ. 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News