Αθλητισμός

Γιώργος Σαμαράς: «Γυρίσαμε σπίτι μας για την ομάδα που αγαπάμε»

Ο Γιώργος Σαμαράς αποχώρησε από την ποδοσφαιρική ενεργό δράση, αποφασίζοντας με ωριμότητα να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα από ένα διαφορετικό πόστο.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, μίλησε για αυτή την απόφαση και τη νέα εποχή.

Αρχικά υπογράμμισε: «Μετά από 18 χρόνια βρεθήκαμε ξανά με τον πατέρα μου στο Ηράκλειο. Ένας κύκλος έκλεισε. Γυρίσαμε στην ομάδα και στην πόλη που αγαπάμε. Γυρίσαμε στο σπίτι μας. Επιστρέψαμε για το καλύτερο της πόλης και του νησιού μας. Δεν θα πω πολλά, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα, τα νέα παιδιά, σίγουρα θα κάνουμε λάθη, θα έχουμε επιτυχίες αλλά οι νοοτροπίες μας δεν θα αλλάξουν. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Έχουμε ένα στόχο ένα σκοπό, και αν μείνουμε μόνοι μας θα ξέρουμε ότι έχουμε πίσω μας ένα ολόκληρο νησί. Να ευχαριστήσω τον Μιχάλη, γιατί όλο αυτό το είχα στο μυαλό μου για δύο ολόκληρα χρόνια και με την βοήθεια του Ηλία, είδε το όνειρο μας μέσα στα μάτια του και να τον ευχαριστήσω που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε ευθύνες στους μετόχους, οι οποίοι έδωσαν με χαρά τις μετοχές τους, τις οποίες θα κουβαλήσουμε και θα πορευτούμε».

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με παλιούς του συμπαίκτες, που από το… χορτάρι βρέθηκαν σε διοικητικά πόστα ανέφερε: «Είναι κάτι καινούριο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν πήρα κάποια συμβουλή, δεν χρειαζόμουν, έχω τον Γιάννη δίπλα μου, μιλάμε αρκετά στο σπίτι. Σέβομαι όλα τα παιδιά, μίλησα με τον Κατσουράνη, αλλά για άλλα πράγματα. Στα 23-24 αν με ρωτούσατε θα έλεγα ότι θα γύριζα σαν ποδοσφαιριστής, μετά τα 30 ότι θα γύριζα σε αυτό το πόστο. Το όνειρό μου από μικρός ήταν πάντα να αγωνιστώ στο Γεντί Κουλέ. Δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά σημασία έχει ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε, έστω και από άλλο πόστο».

Σχόλια