Όλα δείχνουν… διαζύγιο για Εθνική και Μίχαελ Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Όλα δείχνουν… διαζύγιο για Εθνική και Μίχαελ Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν θα αποτελέσει από ότι φαίνεται για την Εθνική μας ομάδα ο Μίχαελ Σκίμπε.

Η ήττα από τη Φινλανδία (2-0) και κυρίως η άσχημη απόδοση, βάζουν την ΕΠΟ σε διαδικασία άμεσων αποφάσεων για τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο Γερμανός τεχνικός, που πλέον συμπλήρωσε τριετία στον γαλανόλευκο πάγκο, φαίνεται πως δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ η εικόνα στα παιχνίδια του Nations League ήταν απογοητευτική, ακόμη και στις νίκες απέναντι σε Εσθονία και Ουγγαρία.

Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα στο θέμα του προπονητή. Η αποστολή επιστρέφει το μεσημέρι από τη Φινλανδία και όλα δείχνουν πως θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας, ενώ θα αρχίσουν ταυτόχρονα και οι διαβουλεύσεις για τη διάδοχη κατάσταση.

Ήδη ακούγονται τα ονόματα του Άγγελου Αναστασιάδη και του Λάζλο Μπόλονι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στα υπόψη υπάρχει και η περίπτωση ενός ξένου προπονητή που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League, εντός έδρας απέναντι σε Φινλανδία και Εσθονία στις 15 και 18 Νοεμβρίου, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Μίχαελ Σκίμπε, αλλά είτε ο διάδοχός του, είτε σε ρόλο υπηρεσιακού ο Κώστας Τσάνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News