Συνεχίζουν με χαμηλούς τόνους στον Γιούχτα

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν με χαμηλούς τόνους στον Γιούχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Γιούχτα πετούν από νίκη σε νίκη, καθώς το «διπλό» στην Παλαιόχωρα υπέγραψε το «3 στα 3» για τους Αρχανιώτες, ωστόσο εκείνο που θέλει ο Μηνάς Πίτσος από τους παίκτες του είναι… να μην πετούν στα σύννεφα.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι ιδανικό και η ικανοποίηση μεγάλη αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Το μήνυμα ώστε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι έστειλε ο κ. Πίτσος μετά τη νίκη της ομάδας του στην Κάντανο, αναφέροντας τα εξής: «Είχαμε καλή τακτική και περιορίσαμε τα κλειδιά του αντιπάλου. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα αλλά και η Παλαιόχωρα να προηγηθεί στο σκορ. Εκείνο που κρατάω είναι ότι για άλλη μια αγωνιστική ήμασταν σοβαροί και διαβασμένοι στο γήπεδο. Υπάρχει ικανοποίηση αλλά πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Το τρία στα τρία δεν μας λέει τίποτα, έχοντας μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΟΦΙ και θα πρέπει και εκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Στις Αρχάνες πάντως έχουν να το λένε για το πόσο γρήγορα έδεσε μια ουσιαστικά καινούργια ομάδα αλλά και τις λύσεις που έχουν δώσει οι μεταγραφές, όπως για παράδειγμα οι σκόρερς του τελευταίου παιχνιδιού Κουσίδης και Τριανταφύλλου, που κάνουν εξαιρετική δουλειά στην επιθετική γραμμή. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News