Κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα και φιλικά για τις Μικτές Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα και φιλικά για τις Μικτές Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές Ομάδες θα μάθουν σήμερα το πρόγραμμά τους στο νέο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ14 και Κ16, καθώς θα γίνουν οι κληρώσεις στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια, με έναρξη την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και με τις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι) να συγκροτούν τον 12ο όμιλο και να αγωνίζονται μεταξύ τους σε έξι αγωνιστικές.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι οι δύο ομάδες από την Κρήτη που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκρίνονται απευθείας στους «16», περνώντας χωρίς αγώνα από την δεύτερη φάση.

Στο μεταξύ, η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ προπονήθηκε χθες στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και για σήμερα στις 20:30 ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός προγραμμάτισε φιλικό στο γήπεδο Αλμυρού με αντίπαλη την ομάδα των Νέων Αλμυρού.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται στην διάθεσή του είναι οι: Ψιμόπουλος (Ν.Εργοτέλη), Ιατράκης (Ασίτες), Παχάκης, Μαρκατάτος, Λιανέρης, Ανδρουλάκης, Ζηδιανάκης (Λίντο), Γωνιωτάκης, Ένο (Ερμής Ατσαλένιου), Ματαλλιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Κόκκας, Θεοδωράκης, Τσακόνι (Κανάρια), Βασιλάκης (Κεραυνός), Καρδουλάκης (Χερσόνησος), Σταυρουλάκης (Νέοι Μινωικής).

Όσον αφορά την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ σήμερα στις 14:30 θα γίνει φιλικό στο γήπεδο της Μινωικής ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν από τον προπονητή κ. Αντώνη Φραγκάκη για το φιλικό που θα γίνει αυτή την εβδομάδα.

Στο γήπεδο έχουν κληθεί να βρίσκονται οι: Δροσατάκης, Σκραφνάκης, Διβάνης, Κρασανάκης, Καλαϊτζάκης Δ., Ντίσα, Κτιστάκης (Εργοτέλης), Τσαλαπατάνης, Κώττης, Μερκουλίδης, Κακουλάκης, Ρασούλης (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίος, Κοντάκης, Ρολάκης (ΠΟΑ), Ζαχαριουδάκης, Γεωργακάκης, Περάκης (Λίντο), Πακιουφάκης, Κουτσουπιάς, Νοικοκυράκης, Γωνιανάκης, Σαλούστρος (ΟΦΗ), Μιχελουδάκης (Γιούχτας), Ζαχαριουδάκης Σπ. (ΑΟΤ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News