Στον ΟΦΗ έχουν τη... βάση για να «χτίσουν» με τα θετικά από τη Λαμία

Ποδόσφαιρο
Στον ΟΦΗ έχουν τη... βάση για να «χτίσουν» με τα θετικά από τη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι του ΟΦΗ στη Λαμία ανήκει στο παρελθόν, όμως άφησε πίσω του… αντικείμενο για δουλειά στο διάστημα της διακοπής λόγω Εθνικής ομάδας.

Ταυτόχρονα δημιούργησε και μια «σταθερά», στην οποία θα... πατήσουν τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Οι Κρητικοί έδειξαν σημαντική βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί σε κάθε ατομική «μονομαχία», γεγονός που αποτυπώθηκε στις περιορισμένες τελικές προσπάθειες του αντιπάλου.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει το τελευταίο 20λεπτο που η Λαμία κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ο ΟΦΗ δε βρήκε λύσεις στην κατοχή της μπάλας, ώστε να παίρνει... ανάσες η οπισθοφυλακή. Επίσης, ένα δεύτερο σημείο που απαιτεί βελτίωση είναι η επιθετική λειτουργία, τόσο στη συχνότητα που οι παίκτες «πατούν» στην αντίπαλη περιοχή, όσο και στην τελική απόφαση μπροστά στη εστία.

Μέχρι το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό μεσολαβούν σχεδόν δύο εβδομάδες και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εστιάσει στους τομείς που έχει εντοπίσει και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μάλιστα, θα τεστάρει την ομάδα του στο δυνατό φιλικό με τον Εργοτέλη που προγραμματίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο στο ΒΑΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News