Αθλητισμός

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Τα αποτελέσματα των αθλητών που έφτασαν στον τερματισμό

Στους αγώνες 21 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων αλλά και τα 1000 μέτρα για παιδιά, συμπληρώνονται για πρώτη φορά φέτος από αγώνα για ΑΜΕΑ

Το μεγάλο ραντεβού του Αθλητισμού και του Πολιτισμού δόθηκε για σήμερα το πρωί στο Αρκαλοχώρι με τη συμμετοχή τουλάχιστον 4.000 ατόμων.

Οι συμμετέχοντες, λοιπόν, ξεκίνησαν να τρέχουν, με τον Αυστραλό Humerloc Douglas να τερματίζει πρώτος με ρεκόρ διαδρομής. 

Δεύτερος βγήκε ο Γιώργος Μίνος και τρίτος ο Δήμος Μαγγίνας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα.

Στους αγώνες 21 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων αλλά και τα 1000 μέτρα για παιδιά, συμπληρώνονται για πρώτη φορά φέτος από αγώνα για ΑΜΕΑ, ενώ θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου.

Οι αγώνες του 4ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης οργανώνονται από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, και τους πολιτιστικούς συλλόγους Αρκαλοχωρίου, Χουμερίου, Γαλατά, Βόννης και Θραψανού.

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης στηρίζει φέτος τον ξενώνα κακοποιημένων παιδιών και γυναικών «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ», ενώ υπάρχει περίπτερο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την εγγραφή δωρητών μυελού των οστών.

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης περνάει μέσα από γραφικά χωριά της ενδοχώρας της ΠΕ Ηρακλείου, ανάμεσα σε ελαιώνες και αμπέλια και ολοκληρώνεται με μια μεγάλη γιορτή φιλοξενίας, με την προσφορά περισσότερων από 400 εθελοντών.

Σχόλια