default-image

Σε μπελάδες ο Κριστιάνο Ρονάλντo με την καταγγελία για βιασμό

Αθλητισμός
Σε μπελάδες ο Κριστιάνο Ρονάλντo με την καταγγελία για βιασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση και εταιρειών χορηγών του Πορτογάλου επιθετικού της Γιουβέντους…

Oι μπελάδες συνεχίζονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την υπόθεση με την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα που ισχυρίζεται πως το 2009 ο Πορτογάλος της επιτέθηκε σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και την υποχρέωσε να κάνουν σεξ χωρίς η ίδια να συναινέσει.

Ο ίδιος έκανε λόγο για "fake news" όταν η συγκεκριμένη ιστορία πρωτοείδε το φως της δημοσιότητας όμως σύμφωνα με την Μαγιόργκα, εκείνη είχε δεχτεί τότε την πρόταση 287.000 λιρών για να μην προχωρήσει σε δημοσίευση της ιστορίας αλλά και σε μήνυση που θα απειλούσε να στείλει φυλακή τον διάσημο Πορτογάλο.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε επίσημα πως "ξανανοίγει η έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης" και έκτοτε οι πονοκέφαλοι του Πορτογάλου δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο από τη βραδιά που κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα τον βιασμό της.

Όπως ήταν φυσιολογικό όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό και στις εταιρείες οι οποίες είναι χορηγοί του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sport24.gr. Για παράδειγμα η ΝΙΚΕ, η οποία το 2016 υπέγραψε ένα δια βίου συμβόλαιο με τον Πορτογάλο ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της.

"Μας ανησυχεί βαθύτατα η συγκεκριμένη υπόθεση και θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε στενά" φέρεται να ανέφερε πηγή της ΝΙΚΕ στο AP. Σε ανάλογο μήκος κύματος βρίσκεται και η δήλωση εκπροσώπου της ΕΑ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο εξώφυλλο του FIFA 19 και η συγκεκριμένη εταιρία φέρεται να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης.

"Έχουμε δει τη συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει κατηγορίες εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση αφού περιμένουμε οι αθλητές που βρίσκονται στο εξώφυλλο και είναι πρεσβευτές μας να αντιπροσωπεύουν και τις αξίες της εταιρείας" είπε εκπρόσωπος της ΕΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News