Aλετράς: "Όλα έγιναν από μια τρέλα κάποιων ανθρώπων"

Αθλητισμός
Aλετράς: "Όλα έγιναν από μια τρέλα κάποιων ανθρώπων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεδρίασε χθες για τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση ενόψει της οριστικής μετάβασης στην εποχή Μπούση.

Την επόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου έχει οριστεί η Γενική Συνέλευση, στην οποία ο ΟΦΗ αναμένεται να αλλάξει και επίσημα ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, έκανε τον απολογισμό της διοίκησης του, από τον Ιανουάριο, μέχρι και σήμερα, τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτό που έχει γίνει στην ομάδα. Επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ και έχουμε τις ευχάριστες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, για την πολύ δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλαν για να κρατήσουν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες συνθήκες.

Όπως ανέφερε «όλα αυτά έγιναν από μια τρέλα κάποιων ανθρώπων, που μπήκαμε μπροστά με πολύ μεγάλο προσωπικό ρίσκο τον Ιανουάριο και τους ευχαριστώ όλους ένα προς ένα, για την βοήθεια τους προς το σύλλογο, την οποία θα χαρακτήριζα ιστορική».

Η συνεδρίαση, του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ασχολήθηκε αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την Γενική Συνέλευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News