default-image

Με σημαντικές απουσίες η Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρωσία  

Αθλητισμός
Με σημαντικές απουσίες η Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρωσία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποδεκατισμένη θα παρουσιαστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για τους ομίλους του Champions League.

Η «βασίλισσα» ήταν γνωστό ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ίσκο, Μαρτσέλο, όμως προέκυψαν και νέες απώλειες καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι Ράμος και Μέιλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το ματς της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ και διαπιστώθηκε ότι πέραν τον  Μαρσέλο και Ίσκο που δεν αγωνίστηκαν και κόντρα στην Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο πρώτος «κληρονόμησε» ένα σκίσιμο στο φρύδι και ο προπονητής του προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και συγκεκριμένα τους εξής: Νάβας, Κασίγια, Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Βαράν, Νάτσο, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Γιορέντε, Ασένσιο, Σεμπάγιος, Μαριάνο, Μπενζεμά, Βάσκεθ και Βινίσιους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News