Τζάμπα ήττα και αποκλεισμός για τον Υδραϊκό  

Αθλητισμός
Τζάμπα ήττα και αποκλεισμός για τον Υδραϊκό  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από τα χέρια του έχασε ο Υδραϊκός την πρόκριση στη 2η φάση του Euro Cup υδατοσφαίρισης των ανδρών καθώς ηττήθηκε με 5-6 από Ορτίτζια στο κολυμβητήριο του Αλίμου και έμεινε εκτός συνέχειας.

Στην κατάμεστη έδρα του, ο Υδραϊκός πλήρωσε ουσιαστικά την απειρία του καθώς βρέθηκε να προηγείται με 5-4 στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως δέχτηκε δύο γκολ από την ιταλική Ορτίτζια σε ισάριθμες αποβολές που χρώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα έπαιξε άμυνα και αρχικά ισοφάρισε με τον Ίρβινγκ, ενώ ο Τσαχιλίδης με γκολ στον παίκτη παραπάνω, 1’.14’’ πριν από το τέλος πήρε προβάδισμα 5-4. Η ιταλική ομάδα, πλέον, χρειαζόταν δύο γκολ για να κλέψει την πρόκριση. Αρχικά, ο Αμπέλα ισοφάρισε σε 5-5 στα 45 δευτερόλεπτα. Η ελληνική ομάδα κράτησε την μπάλα στη δική της επίθεση εξαντλώντας τα 30 δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή της. Οι Ιταλοί κέρδισαν πάλι αποβολή 12 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και ο Βαπένσκι κατάφερε να σκοράρει με στα 3 δεύτερα, χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 0-2, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελάτος 1, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

ΟΡΤΙΤΖΙΑ: Καρούσο, Κασία, Αμπέλα 1, Γιέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ, Γκιακόπο 1, Εσπανιόλ, Ροτόντο, Βαπένσκι 3, Σούσακ, Ναπολιτάνο, Πελεγκρίνο.

 *Στο άλλο ματς του ομίλου η Πρίμορατς Κότορ έκανε το 3/3 και πήρε πρωτιά με την επικράτησή της με 15-8 επί της σερβικής Νις.

Βαθμολογία (Τελική):

 Πρίμορατς Κότορ (33-21) 9

 Ορτίτζια (22-19) 6

 Υδραϊκός (21-19) 3

 Νις (17-34) 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News