Νικητές Γκούρλιας και Ντίνα στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης  

Αθλητισμός
Νικητές Γκούρλιας και Ντίνα στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το RunvGreece της Αλεξανδρούπολης, ωστόσο, ο καιρός δεν πτόησε τον κόσμο, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.

Ο πρώτος αγώνας της Φθινοπωρινής περιόδου έγινε στην καρδιά της ακριτικής πόλης και παρά τη βροχή δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις, η μεγάλη συμμετοχή και η παρουσία του κόσμου. Ο Μάρκος Γκούρλιας, ο πιο φορμαρισμένος φέτος δρομέας των αποστάσεων ήταν ο νικητής στα 10χλμ με 33.29, σε μια κούρσα που είχε προπονητικό χαρακτήρα για εκείνον.

Δεύτερος ήταν ο Χαράλαμπος Δελής με 36.26 και τρίτος ο Μανώλης Στόικος με 36.31.

Στις γυναίκες καλύτερη όλων στα 10χλμ. ήταν η Μαργαρίτα Ντίνα, που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 40.30 και έφτασε τις τρεις νίκες στον συγκεκριμένο αγώνα. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν πρώτη τόσο το 2015 όσο και το 2016. Δεύτερη στην ίδια απόσταση ήταν η Γεωργία Δημητριάδου (41.20) και τρίτη η Μιλένα Βέλκοβα (42.15).

Στα 5χλμ. πρώτος αναδείχθηκε στους Άνδρες ο Χαράλαμπος Βούλκος με 17.02, ενώ στις γυναίκες η νεάνιδα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Φωτεινή Μυστακίδου, τερμάτισε σε 19.36, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης ήταν ο πέμπτος της φετινής χρονιάς, θα ακολουθήσει στις 7 Οκτωβρίου ο αγώνας της Πάτρας, ενώ το φετινό φινάλε θα δοθεί στις 14 Οκτωβρίου στη Ρόδο.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Δήμο Αλεξ/πολης, την συνεργασία των τοπικών φορέων και μεγάλο χορηγό την WIND.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News