Παπαδόπουλος: «Κάποιοι μπορεί να αγχώνονται με την επόμενη μέρα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Κάποιοι μπορεί να αγχώνονται με την επόμενη μέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος «βγήκε» μπροστά για τους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους.

Αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας, βάζοντας στην… εξίσωση το ενδεχόμενο να αγχώνονται από τις επικείμενες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο.

Αρχικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι: «Δεν είναι και η καλύτερη αρχή στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην ΑΕΚ κατεβήκαμε με έναν σχηματισμό που είχαμε μελετήσει, στράβωσε το ματς για εμάς και δεχτήκαμε γκολ με λάθη. Μετά δεχτήκαμε κόκκινη και γκολ. Στο δεύτερο μέρος και με αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να κάνουν κάτι στο γήπεδο, αλλά δεχτήκαμε το 3 γκολ και τελείωσε το παιχνίδι».

Για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις επισήμανε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση, όμως εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτή την πίστη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μόνο δουλειά! Αναλαμβάνω την ευθύνη. Θέλουμε να κερδίσουμε για να ανέβει η ψυχολογία. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν ρόλο και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα αλλάζουν στον ΟΦΗ, ίσως υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες και κάποιος να έχει άγχος αν θα υπάρχει και την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους. Το άγχος στο να έρθει η πρώτη νίκη μας βαραίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News