Με 23 προπονητές το διήμερο του τένις

Σπορ
Με 23 προπονητές το διήμερο του τένις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή 23 προπονητών από όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, 22-23 Σεπτεμβρίου, η διημερίδα της ΕΦΟΑ στη Ζ' Ένωση, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΕ στις εγκαταστάσεις του “Ηράκλειο” ΟΑΑ.

Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Μανόλης Δολιανίτης (τεχνικός διευθυντής “Ηράκλειο” ΟΑΑ), ο οποίος ανέλυσε μια σειρά θεμάτων σχετικών με την προπόνηση στις ηλικίες 11-14 ετών. Παράλληλα οργάνωσε διήμερο καμπ προπόνησης στο οποίο συμμετείχαν 16 επίλεκτοι αθλητές-τριες από όλη την Κρήτη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν ανά κατηγορία είχαν ως εξής:

Αγόρια 12: Ζερβός Στέλιος (Ο.Α. Χανίων), Μπουνάκης Δημήτρης (Ηράκλειο ΟΑΑ), Καρακώστας Σπύρος (Ηράκλειο ΟΑΑ), Νικολιδάκης Γιάννης (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Κορίτσια 12: Παντζελιουδάκη Νταρίνα (Ο.Α. Σούδας), Δερμιτζάκη Ευαγγελία (Ηράκλειο ΟΑΑ), Λαμπράκη Ευαγγελία (Ηράκλειο ΟΑΑ), Πρωιμάκη Μυρτώ (Ο.Α. Σούδας).

Αγόρια 14: Σφυράκης Νίκος (Λατώ Αγ. Νικολάου), Κασαπάκης Χρήστος (Ο.Α. Χανίων), Μανδαλενάκης Αναστάσης (Ηράκλειο ΟΑΑ), Αλεξανδρίδης Ιωάννης (Λατώ Αγ. Νικολάου).

Κορίτσια 14: Κοντολαιμάκη Μαρία (Λατώ Αγ. Νικολάου), Μαρινάκη Στυλιανή (Ο.Α. Σούδας), Νταμπακάκη Χρυσή (Ηράκλειο ΟΑΑ), Πρινιανάκη Ερατώ (Φιλία Τ.Κ.).

Η αθλητική ψυχολόγος κ. Μαρία Ψυχουντάκη παρέδωσε μια αξιόλογη ομιλία με θέμα τη “Συμβολή των γονέων και της οικογένειας στην εξέλιξη των αθλητών”, την οποία παρακολούθησαν 70 γονείς, αθλητές και προπονητές.

Επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νίκος Τζωρμπατζάκης μίλησε για τη μετάβαση από την πράσινη στην κίτρινη μπάλα.

Ο πρόεδρος της Ζ’ Ένωσης κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν την ΕΦΟΑ για την πραγματοποίηση της διημερίδας, τον βασικό ομιλητή κ. Δολιανίτη Μανόλη για την άψογη παρουσία των θεμάτων, την ψυχολόγο κ. Ψυχουντάκη για την εξαιρετική της ομιλία, τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τζωρμπατζάκη για τη συμμετοχή του στα οργανωτικά θέματα της διημερίδας και για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έκανε, και τους γονείς, αθλητές και προπονητές για τη συμμετοχή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News