Οπαδική αλήθεια, η δύναμη του τώρα και ο ΟΦΗ από τον Ιανουάριο

Απόψεις
Οπαδική αλήθεια, η δύναμη του τώρα και ο ΟΦΗ από τον Ιανουάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επειδή διατυπώνονται ερωτήματα για την στάση του ΟΦΗ με τα εισιτήρια σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ας μην ξεχνούν οι όποιοι κριτές ή αναλυτές, να υπολογίσουν σοβαρά τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί στα «πέτρινα» χρόνια» μεταξύ των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» και του ΟΦΗ.

-Ο υγιής ανταγωνισμός, που επικαλούνται οι αντιδράσεις, δεν έχει σχέση με το θέμα, αν και έχει χαθεί προ πολλού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι λόγοι πάντως που επικαλούνται οι οπαδοί και ο ΟΦΗ (για κίνδυνο επεισοδίων) είναι πραγματικοί και αντικειμενικοί. Καμία σχέση, ότι συμβαίνει για να δοθεί αβαντάζ στον ΠΑΟΚ.

-Το σχετικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που προκάλεσε το ξαφνικό μπλόκο στα 450 εισιτήρια που είχαν συμφωνήσει οι δύο ΠΑΕ (ΟΦΗ-ΑΕΚ), ήταν προϊόν ανάλυσης, «ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για επεισόδια με τους οπαδούς της ΑΕΚ».

-Άντε, θα έλθει ξανά στα πάτρια εδάφη (από την Αθήνα) ο Μανώλης, αυτή τη φορά σε αποκλειστική αποστολή διαρκείας; Το επικρατέστερο! Με Βαριές μάλιστα παρακαταθήκες για τον ΟΦΗ, με αφιερώματα αλλά κυρίως τη γνησιότητα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά του!

- Το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ στο Λίντο εκτιμάται ότι θα είναι σύντομα (σχετικά) μια νέα παραγωγική δραστηριότητα ποδοσφαίρου στο όνομα της μεγάλης κρητικής ομάδας, μετά που η Περιφέρεια Κρήτης ανέλαβε και διεκπεραίωσε τις μελέτες. Την κατάλληλη στιγμή, Γιάννη μου!

-Αλλά τι γίνεται με αυτή την έκταση; Την έφαγε η άμμος ή την έφαγαν τα βατράχια; Το πρώτο παραχωρητήριο που είχε γίνει επί εποχής Δουλουφάκη στον ΟΦΗ, έγραφε πάνω 26 στρέμματα. Τώρα πόσα έχουν απομείνει; 11 ή 14; Μάλλον τα πήρε το δίπλα ποτάμι!

-Πάντως να λέγεται ότι ο Αντώνης Κοτσυφάκης έκανε τον αγώνα του, για να υπάρξει το παρόν παραχωρητήριο στον ερασιτέχνη. Θα μπορούσαν δε να είχαν γίνει πολλά νωρίτερα αν υπήρχε –όπως τονίζαμε- ένας πολιτικός μηχανικός στη διοίκηση του ΟΦΗ.

-Δεν θα τον δούμε στη γενική συνέλευση. Θα εκεί οι εκπρόσωποι του. Και εκείνος θα είναι –λένε- εδώ με τον Ολυμπιακό και «θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις». Να το δούμε!

- Μερικά καυτά μηνύματα είναι για το καλό, όταν ο άλλος παίρνει φόρα, φόρα… κατηφόρα, που λέει και το τραγούδι!

-Έχουν εκτεθεί κάποιοι παράγοντες που τηλεφωνούν και πιέζουν αυτούς που χτες ικέτευαν. Από αθέμιτο έως άσκοπο. Διότι, υπάρχει η μονοκρατορική πλειοψηφία και από την άλλη το ιδού η ρόδος, ιδού και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

-Ας κοιτάξουν να δουν αυτό που βλέπουν ευδιάκριτα όλοι οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να ξεπερνά σε αλαζονεία, τον Ολυμπιακό που κατηγορούσε πριν το αφεντικό του αλώσει τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις και πάρει την εξουσία στην ΕΠΟ και γράψει με τον Γραμμένο την εξυγίανση στα...

ΒΑΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ικανότητα δυνατής ενίσχυσης τον Ιανουάριο

- Η ομάδα αυτή είναι επιφορτισμένη να συγκεντρώσει βαθμούς που θα αποτελέσουν τη βάση σωτηρίας του ΟΦΗ στη διάρκεια του πρώτου γύρου. Είναι το απόλυτο δεδομένο που έχει τονιστεί αρκετές φορές στις σχολιαστικές αναφορές της στήλης. Για το λόγο αυτό απαιτείται να γίνει ότι καλύτερο για να αναστραφεί το ταχύτερο δυνατόν η εικόνα μέσα στα γήπεδα και στον βαθμολογικό πίνακα. Καμία θεωρία δεν έχει πλέον ουσία, παρά μόνο οι κινήσεις που θα μπορούν να ανατάξουν τις υπάρχουσες δυνάμεις στο ρόστερ. Από τον Ιανουάριο και μετά η ικανότητα να ενισχυθεί η ομάδα προβάλλει ισχυρή. Με την ΠΑΕ να έχει αντιμετωπίσει τα χρέη της και τις τρέχουσες υποχρεώσεις θα μένουν ικανά χρήματα που θα γίνουν περισσότερα με τις τηλεοπτικές δόσεις, εισιτήρια, και άλλες χορηγίες ή διαφημίσεις που ήδη αναζητούνται. Θα μπορούν δηλαδή να γίνουν δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν να δώσουν φτερά.

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Δεν ήταν μόνο ανάρμοστη διαγωγή προς τους θεατές...Δεν υπήρξε έκπληξη καμία με την εκπτωτική τιμωρία του Πασχαλάκη για τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά των φιλάθλων του ΟΦΗ στο πρόσφατο παιγνίδι στο "Γεντί Κουλέ". Το βίντεο μαρτυράει πόσο καλά ...το κάνει ως μέγας εραστής, αλλά αυτό, η αχτύπητη δικαιοσύνη του παρόντος ποδοσφαιρικού συστήματος, το είδε απλά ως "ανάρμοστη διαγωγή προς τους θεατές" και όχι ως "υβριστική συμπεριφορά έργω και λόγω" που έχει την έννοια ότι η ενέργεια του προκαλεί βία. Έτσι αντί δύο αγωνιστικές, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έφαγε μόλις μία... και πάμε παρακάτω! Τον τιμωρήσανε μάλιστα κι όποτε (τους) βόλευε… Από την άλλη, πρέπει να υπολογίστηκε άτυπα, η συγγνώμη που έσπευσε να ζητήσεις, όταν συνειδητοποίησε την καμπάνα που του έρχεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News