Έτοιμοι στον Εργοτέλη για το αυριανό ματς με τον Αήττητο Σπάτων

Ποδόσφαιρο
Έτοιμοι στον Εργοτέλη για το αυριανό ματς με τον Αήττητο Σπάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό (16:30, Cosmote Sport 3) παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων για την 1η αγωνιστική των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έκανε κάποιες τελευταίες δοκιμές σε θέματα τακτικής, ενώ στο… απουσιολόγιο είναι οι Μπουρσέλης και Λαμπάκης, που έχουν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο έμπειρος τεχνικός για την αποστολή είναι οι: Χανιωτάκης, Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξης, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Καπνίδης, Έφορντ, Κοζορώνης, Βουτσάς, Σταθόπουλος, Πάτας, Ροβίθη και Κουατένγκ.

Ο Γιάννης Μπουτσάκης τόνισε για την αναμέτρηση: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ’ αυτό στόχος είναι η νίκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σ ένα αντίπαλο με τον οποίο θ’ αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία στο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Με συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας είμαι σίγουρος ότι θα μπούμε με το δεξί στους ομίλους εκεί όπου στην συνέχεια μας περιμένουν δυο δύσκολα παιχνίδι απέναντι σε δυο μεγάλες ομάδες της Super League, ΠΑΟΚ και Άρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News