Συσπείρωση στον Ηρόδοτο για το πιο κρίσιμο... σταυροδρόμι

Ποδόσφαιρο
Συσπείρωση στον Ηρόδοτο για το πιο κρίσιμο... σταυροδρόμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ηρόδοτο αναζητούν εναγωνίως λύσεις για το μέλλον της ομάδας. Οι ώρες είναι κρίσιμες αλλά υπάρχει και μεγάλη συσπείρωση τις τελευταίες ημέρες γύρω από την ομάδα.

Αυτό φάνηκε και χθες όπου το συμβούλιο πλαισίωσαν αρκετά άτομα, αγωνιώντας για τις αποφάσεις που θα παρθούν. Ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός θα περιμένει σήμερα αν γίνουν ουσιαστικές κινήσεις από τον υποψήφιο μεγαλομέτοχο Φώτη Τσάλο, καθώς κάτι τέτοιο μέχρι και χθες δεν είχε γίνει. Από την άλλη πλευρά έχει σταλεί το μήνυμα της πολυμετοχικότητας, καθώς υπάρχουν 10-12 άνθρωποι που μπορούν να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος του μετοχικού κεφαλαίου, περιμένοντας παράλληλα τις ανακοινώσεις της Football League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες που αναλογούν σε κάθε ομάδα.

«Τέτοια συσπείρωση είχαμε χρόνια να δούμε στον Ηρόδοτο» έλεγαν χθες παράγοντες, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι θα βρεθεί λύση. Πολύ σημαντική για τις εξελίξεις θα είναι και η αυριανή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, όπου θα δώσει το παρών σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας αλλά έχουν προσκληθεί και φορείς ενώ στον Ηρόδοτο περιμένουν ο κόσμος να δείξει τη στήριξή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει την Πέμπτη (16:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Απόλλωνα Πόντου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News