Ο Χασάν έστειλε στην κορυφή τον Ολυμπιακό  

Αθλητισμός
Ο Χασάν έστειλε στην κορυφή τον Ολυμπιακό  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το γκολ του Χασάν στο 92’, ο Ολυμπιακός κατάφερε να… δραπετεύσει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 0-1 του Πανιωνίου στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ακύρωσε καθαρό γκολ του Πανιωνίου ο διαιτητής στο 63’, ενώ δεν είδε τράβηγμα στον Μπουχαλάκη στο 55’.

Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του αγώνα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, όμως σιγά-σιγά οι Νεοσμυρνιώτες πίεσαν περισσότερο και έγιναν απειλητικοί βγαίνοντας στην αντεπίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλύτερη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο στο 29’ με το σουτ του Γκερέρο να φεύγει λίγο πλάγια από το δοκάρι.

Στο 38’ ήταν σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει. Μασούρας, Ντουρμισάι άλλαξαν όμορφα την μπάλα αλλά ο Γιαννιώτης με την εξαιρετική παρέμβαση του Μπουχαλάκη βγήκε έγκαιρα από την εστία του και μπλοκαρε πριν ο Κόρμπος βρεθεί σε εξαιρετική θέση για γκολ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ έχασαν μοναδική ευκαιρία όταν ο  Μασούρας γύρισε στον Κόρμπο κι εκείνος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης.

Στο 55ο λεπτό ο Μπουχαλάκης βρέθηκε στο έδαφος μετά από παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλα του από τον Παπαγεωργίου σε εκτέλεση κόρνερ, όμως ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι.

Ο Πανιώνιος έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για τη φάση του 63ου λεπτού, όπου οι Ντουρμισάι και Μασούρας συνδυάστηκαν ιδανικά και ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ μετά τη σύμφωνη γνώμη του επόπτη Σπυρόπουλου, υπόδειξη που ήταν λάθος καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου καλυπτόταν.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό στα τελευταία λεπτά του και τελικά οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ με τη «χρυσή» αλλαγή, τον Χασάν. O Αιγύπτιος ήταν στην κατάλληλη θέση και μετά τη σέντρα του Ελαμπντελαουί από δεξιά πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς (62’ Κότνικ), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (81’ Μανθάτης), Ντουρμισάϊ, Σπιριντόνοβιτς.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74’ Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58’ Νάτχο), Ποντένσε (81’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

Πηγή φωτογραφιών: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News