ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Το μεγαλύτερο κέρδος ο κόσμος»  

Αθλητισμός
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Το μεγαλύτερο κέρδος ο κόσμος»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό για τη συμπαράστασή του στο παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πέτυχε την 4η νίκη της σε ισάριθμα ματς χθες κόντρα στο Λεβαδειακό και αυτό το μίγμα των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει τον κόσμο των «πρασίνων», ο οποίος δίνει δυναμικό «παρών» στα παιχνίδια της.

Έτσι, η ΠΑΕ θέλησε να τον ευχαριστήσει με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου την Κυριακή το απόγευμα ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για τον Παναθηναϊκό, περισσότερο και από τη νίκη, τους τρεις βαθμούς ή την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Χιλιάδες κόσμου, οικογένειες, άνθρωποι όλων των ηλικιών υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές με τον ενδεδειγμένο τρόπο και βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ενωμένη αποκτά τεράστια δυναμική και ουδείς περισσεύει. Τα μηνύματα φανερώνουν ότι και στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας. Σας καλούμε όλους κοντά μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News