Οδεύουν προς αναβολή δύο αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Οδεύουν προς αναβολή δύο αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε διαφορετική ημερομηνία αναμένεται να πραγματοποιηθούν δύο αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και το Πανιώνιος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, έχουν οριστεί για την Πέμπτη, όμως αυτό δε μπορεί να γίνει, καθώς δεν θα έχουν παρέλθει δύο πλήρεις μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα τους.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ παίζει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ ο Πανιώνιος σήμερα με τον Ολυμπιακό επίσης για τη Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να διεξαχθεί Τετάρτη, γιατί οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα τη Λαμία.

Η Super League έχει απαντήσει αρνητικά στα αιτήματα αλλαγής του προγράμματός της και έτσι η μετάθεση των δύο αγώνων της Πέμπτης, Πανιώνιος-ΑΕΛ και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, είναι μονόδρομος. Η απόφαση για εκ νέου ορισμό τους αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα και είναι πιθανό να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου έχει οριστεί σε έναν μήνα, ενώ οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, συνεπώς υπάρχει… χώρος στο καλεντάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News